Arkadaşlar çıkma sol ayna nerden bulabilirim?Bir de motor 5500'de.Yağı 3000'de değişmişti.Kaç binde değiştirmem lazım?
herkese slm
arkadaşlar AN125 koruma demiri isteyen olursa buradan temin edebilir.
http://www.yildizticaret.com/cat/119/Koruma-Demirleri
alp tunay
İyide zaten 70 lira...Verdiğiniz linkte 85?.......................
bende satıyorum. Suan ıcın en uygun benımkı galıba 2008 model ve 3200 km'De sadece 1950....Millet 2500 yazmıs ya...Bızde yok oyle abartı neyse ooo
İzmirde yetkili servisi IŞIK motor..............Alp tunay selamlar
ben yetkili servise sordum 110, mahallede kanuni servisi ise 90 istedi. Senin verdiğin fiyat nerede acaba ?
Bilgilendirisen sevinirim. Bunu alsak kendimiz takarız heralde 5-6 aadet vida tutuyor gördüğüm kadarıyla değil mi?
ksayar yağ filtresini servis haricinde nereden bulacağını bilmiyorum malesef.
Geçen gün sahibinden.com'a ilan verdim. 2200 lira yazdım motorun fiyatına. O fiyata OK diyen olsa bile satıp/satmayacağım belli değil aslında. Üzerine para koyup daha iyisini alamadıktan sonra suzimi niye satayım. Aslında biraz da, piyasası nedir diye bakayım dedim. Gel gör ki, ne arayan var, ne soran. Millette motor alacak para yok. Kimse ilgilenmiyor.
Dün gece ilk defa elemanın biri mesaj atmış "peşin 1500 liraya alıcıyım" diye. Yenisini almaya kalksa en az 3000 lira. Hatta bazı yerlerde 3500 lira. Ben 2200 lira demişim. Üzerindeki koruma demiri ile çantanın fiyatı 200 lira zaten.
cık. cık. cık.. acayip işler..