Söylenecek fazla birşey yok, Allah bizlere akıl, fikir ve sabır versin. İnsan katil olur. İnş. en kısa sürede bulunması dileği ile arkadaşım, yinede umudunu yitirme. Fakat tahmin ediyorum ki motoru parçalamış olabilirler, parça parça satmak için. Bizim çok önceler otomonilimiz çalınmıştı, 1 ay haber alamadık. Daha sonra kaza yapmış ve aracı terk edip kaçmışlar. Öyle bulundu. Otomobile neler yapmışlar neler say say bitmez. Herşeyini değiştirmişler. Lpg'sine kadar takmışlar. Port bagaş takmışlar, iç döşemeleri değiştirmişler vs. Allah kimsenin başına vermesin. Allah demiş ki herşeyle gel, kul hakkıyla gelme. Bilmiyorum ne olacak, onların sonu ne olacak.
Birde şunu anlatmak istiyorum. Yinede daha öncelerden olan ailemizin başına bir dolandırılma olayına geldi. Ve yine arabamız gitti

Ve size sonlarının ne olduğunu söyleyim. Bizi dolandıranlar, trafik kazasında can verdiler. Olan mala olsun bize birşey olmasın. Yine bir şekilde elde ederiz, önemli olan canımıza kastedilmemesi, fakat malda canın yongası diye boşuna ne dememişler. Allah bizi o böyle bir hırsızla o an karşılaştırmasın. Ne olur bilemiyorum. Neyse fazla uzadı saygılar herkese. İnş. Bulursun dostum tekrar geçmiş olsun.