- Konu Yazar
Geçen pazar sabah birden Çorlum geldim...Çorluya gitmeliydim...eşe dosta haber saldım her biri bi yere söz vermişler...boşver dedim ben yine gideyim bi trakya rüzgarı yiyeyim ...
en son görüşmemde Savaş Kayan başkan bana zaten Tekirdağda bir buluşmanın olduğunu söyleyince çok sevindim kankileri tek tek uyandırararak gelen varmı dedim 2 kişi toparlayabildim...
benle...2+1...3 mokoko...
bu arada herkes uyuyordu benim telefonla uyanan önce bi küfrediyordu sonra gelemeyeceğini söylüyordu herkes plan yapmış çünkü...
neyse D&B Honda Servis Müdürü Kasım ve eski çalışanı Şevket kardeşimi kandırararak (hipnozla) sabah yollara düştük...
Kasım Efendi 22 dakikada Kartaldan Zincirlikuyuna gelerek kırılması zor bir rekora sahip...makinasıda Dilan(külüstür dyln 150)...kanatlı Zilan...
soldan sağa...Şevket & Kasım...

soldan sağa ...yukarıdan aşağıya 5 harfli...
Şevko...Kasım...Mete Handro Del Piero De la Cincinatı
farkındaysanız benden tırsıyorlar biraz..

De La Şevko...

Bay Kasım Costacurta Schilaci...

Tekirdağ bir efsanedir ...cennetdir...Trakya Cennetin yeryüzündeki karşılığıdır...dümdüz ova deyip geçme...cennetten bir parça insanıyla sade doğasıyla...:wiinkk:

Mekana Gelmişiz...biraz hızlı oldu ama
Burası İnecik Köyü...vaadler büyük...sanıyoruzki dünyanın en muhteşem köftesini yiyeceğiz...heyecanlıyız ve ben 30 yıldır AÇIM:queen:

menşurrrrrrrr İnecik Kasap...namı uzaya gader çıkmış ben farkedememişim...
Savaş Kayan paşanın tavsiyesiyle gidildi...uygun zamanda Savaş Paşa Hazretlerine ve By Star Özer Sadarazam Hazretlerine Çınarcıkda köfte yedirilerek Trakyayı terketmelerini sağlayacağım...:queen:

Selam Dünyalı Biz Dostuz Diyen Kardeşim...:queen: makinası sağlam...Trakyanın tek TRIUMPH ss ine sahip:cat:

İlhan Yazıcı kardeşim..

Yamahaların Sülosu...Çorlulu Efsane Çapkın Abimiz...:queen:

Günün Rüküşü By Star Özer ve Trakyanın en temiz Viragosuna sahip abimiz...iddia ediyorum en temiz Virago 535 98 model...motorda çızık veya toz zerrecğiği veya molekülü bulana motoru hediye eder...

sonra sahile geçiyoruz Tekirdağ sahilde...glözlerimiz fıldır fıldır...sohbete konsantre olamıyoruz...İzmirle rekabet halinde kızlar...:queen:

DETAYİN kardeşim..

faruk59'un ikiz kardeşi..

faruk59...tipe bak çay demle..

Çakma endurocu gıygıycı By Star Özer...3 yıldır motor değiştircem diye kafa ütüler satamaz dandik çapırını başımıza kalır..

O gün gelen tüm arkadaşlara teşekkürler...sağolun varolun...özellikle evsahibi Özere efsane Köfteler...efsane salata...ve efsane hesap için çok teşekkürler..:queen: ah mokoko ahh 400 km deptim bana yedirdiğin köfteler kadar başına taş yağa...:cherry: ama sizin için herşeye değer...Tekirdağ MT her zaman takipcinizim...:cat:

Bu fotonun hatırası büyük...Dönüş Yolunda otoban kenarında Kasım Beyin özel bir anını çekerken paparazzi misali elimde delil olarak kullanmak üzere tam denklaşöre basarken şiddete maruz kaldım...Medya Press olarak kınıyorum kendisini...halbuki önümüzdeki 50 yıl boyunca bu fotoyla tüm Honda bakım ve servis işlerim bedava olabilirdi...kaçtı be fırsat...adam uçan tekma attı inanın ...
Basın özgürlüğüne uçan tekme atılırmı ulenn...:queen:
Bu geziye katılmayarak beni 2 hafta önceki Uçmakdere dahil 2.kez eken Savaş Kayan...Sülüman Mokokyan...Semih Burgmanyan ...Orhan Majestiyan arkadaşlara teesüfü bir borç bilir şiddetle kınarım...
r:
Sevgi ve Saygılarımla...
Bezgin Bekir Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın İtinayla Sundu...:bounce:
bu arada herkes uyuyordu benim telefonla uyanan önce bi küfrediyordu sonra gelemeyeceğini söylüyordu herkes plan yapmış çünkü...
neyse D&B Honda Servis Müdürü Kasım ve eski çalışanı Şevket kardeşimi kandırararak (hipnozla) sabah yollara düştük...
Kasım Efendi 22 dakikada Kartaldan Zincirlikuyuna gelerek kırılması zor bir rekora sahip...makinasıda Dilan(külüstür dyln 150)...kanatlı Zilan...
soldan sağa...Şevket & Kasım...

soldan sağa ...yukarıdan aşağıya 5 harfli...
Şevko...Kasım...Mete Handro Del Piero De la Cincinatı

De La Şevko...

Bay Kasım Costacurta Schilaci...

Tekirdağ bir efsanedir ...cennetdir...Trakya Cennetin yeryüzündeki karşılığıdır...dümdüz ova deyip geçme...cennetten bir parça insanıyla sade doğasıyla...:wiinkk:

Mekana Gelmişiz...biraz hızlı oldu ama

menşurrrrrrrr İnecik Kasap...namı uzaya gader çıkmış ben farkedememişim...

Selam Dünyalı Biz Dostuz Diyen Kardeşim...:queen: makinası sağlam...Trakyanın tek TRIUMPH ss ine sahip:cat:

İlhan Yazıcı kardeşim..

Yamahaların Sülosu...Çorlulu Efsane Çapkın Abimiz...:queen:

Günün Rüküşü By Star Özer ve Trakyanın en temiz Viragosuna sahip abimiz...iddia ediyorum en temiz Virago 535 98 model...motorda çızık veya toz zerrecğiği veya molekülü bulana motoru hediye eder...

sonra sahile geçiyoruz Tekirdağ sahilde...glözlerimiz fıldır fıldır...sohbete konsantre olamıyoruz...İzmirle rekabet halinde kızlar...:queen:

DETAYİN kardeşim..

faruk59'un ikiz kardeşi..

faruk59...tipe bak çay demle..

Çakma endurocu gıygıycı By Star Özer...3 yıldır motor değiştircem diye kafa ütüler satamaz dandik çapırını başımıza kalır..

O gün gelen tüm arkadaşlara teşekkürler...sağolun varolun...özellikle evsahibi Özere efsane Köfteler...efsane salata...ve efsane hesap için çok teşekkürler..:queen: ah mokoko ahh 400 km deptim bana yedirdiğin köfteler kadar başına taş yağa...:cherry: ama sizin için herşeye değer...Tekirdağ MT her zaman takipcinizim...:cat:

Bu fotonun hatırası büyük...Dönüş Yolunda otoban kenarında Kasım Beyin özel bir anını çekerken paparazzi misali elimde delil olarak kullanmak üzere tam denklaşöre basarken şiddete maruz kaldım...Medya Press olarak kınıyorum kendisini...halbuki önümüzdeki 50 yıl boyunca bu fotoyla tüm Honda bakım ve servis işlerim bedava olabilirdi...kaçtı be fırsat...adam uçan tekma attı inanın ...
Basın özgürlüğüne uçan tekme atılırmı ulenn...:queen:
Bu geziye katılmayarak beni 2 hafta önceki Uçmakdere dahil 2.kez eken Savaş Kayan...Sülüman Mokokyan...Semih Burgmanyan ...Orhan Majestiyan arkadaşlara teesüfü bir borç bilir şiddetle kınarım...
Sevgi ve Saygılarımla...
Bezgin Bekir Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın İtinayla Sundu...:bounce:
Son düzenleme: