Arkadaşlar Künefem gelmiş ben şunu mideye indireyim:queen: Saat 19:00 da görüşürüzzz...:rendeer:
19:00 da görüşürüz derken...? :silent: :silent:
Arkadaşlar Künefem gelmiş ben şunu mideye indireyim:queen: Saat 19:00 da görüşürüzzz...:rendeer:
sucuklar mideme fena oturdu yaa
6 tane soda kesmedi![]()
rahatsızmısınız kardeşim siz...
HİÇ GEREK YOK böle haraketlere...
geyik yapıcaksanız tükkan topiğine gelin konu dışında takılın ana sayfayı ne diye meşkul ediyosunuz...
korkutun künefeye gelince ilk fırsatta halledicez merak etmeyin...
rahatsızmısınız kardeşim siz...
HİÇ GEREK YOK böle haraketlere...
geyik yapıcaksanız tükkan topiğine gelin konu dışında takılın ana sayfayı ne diye meşkul ediyosunuz...
korkutun künefeye gelince ilk fırsatta halledicez merak etmeyin...
gürkan abinin tükkanada bi ben gidemedim hee![]()
s.a millet ben geldim tükkana da geliyorum şimdi nerdeydi BEYOĞLUNDA mı ? :queen:
s.a millet ben geldim tükkana da geliyorum şimdi nerdeydi BEYOĞLUNDA mı ? :queen:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen::queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Hoşgeldin :rendeer:
Nayır Tanyeli:queen:benimde ikizim var :queen: :queen: :queen:
boşunamı diyoruz çalışamıyorum diye
asenedanmı alıyosun dersi :queen:
İşte 19:00 derken mt den demiştim işte buradayım19:00 da görüşürüz derken...? :silent: :silent:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen::queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
selamlarrr herkezeeeee...
haydeee bahçeşehir 3. cadde kalmasın
selamlarrr herkezeeeee...
haydeee bahçeşehir 3. cadde kalmasın
Abi kızlar derkengel bakalım...
aklın kızlarda kaldı dimi çakal...
korkut abi ben öyle birşey hatırlamıyorum AAAaaaa..
Abi kızlar derken
ALLAH ALLAH Hatırlamazsın tabiii .
Canerim dünkü uğraşların için teşekkür ederim.:rendeer:
Bir teşekkürde Cem abiye ve yengeye :rendeer:
Her şey için sağolun :cat:
Abi kızlar derken
ALLAH ALLAH Hatırlamazsın tabiii .
Canerim dünkü uğraşların için teşekkür ederim.:rendeer:
Bir teşekkürde Cem abiye ve yengeye :rendeer:
Her şey için sağolun :cat:
A.s evet bekarların işi ama hastanedeki hemşirenin selamı var sanane demek babacan şeref verdiniz malikanemize...
yengemede selam söle...
şu kızlarıda unut...
onlar bekarların işi...
bende sizin gösterdiğiniz anlayış için çok teşekkür ederim şu trafik işimizi çok acayip bozdu :rendeer: