[İstanbul M.T. ] AVCILAR MANGAL RESİMLERİ

neyse ben kaçtım akşama görüşürüz ahali ..

Fotolar için çok teşekkürler !!!!! :cat:

Son düzenleme:
evine bırakmadım ki! kapının önüne bıraktım :p
ama o benzin aldığımız yere bi ara gidip küfür edermisin motor teklemeye başladı durunca da motor stop ediyor... kötü benzin:farao:

ciddi olamzsın :cyclopsan
benzinden kaynaklandıgına eminsin dimi? ben kulaklarını çınlatmaya başladım şimdiden :farao:

ciddi olamzsın :cyclopsan
benzinden kaynaklandıgına eminsin dimi? ben kulaklarını çınlatmaya başladım şimdiden :farao:

2. kez başıma geliyor eminim... yolda kaç kere durduk motor durdumu hiç? seni bıraktıktan sonra bi sigara molası daha verdim durunca motor da durdu... tekrar çalıştırdım yine durdu sonra ben küfür etmeye başladım zaten :p:bounce:

Hayırdır niyekine:p

Kız ben seni çok bıraktım ama hiç teşekkür etmedin ne ayak krize soktun beni bak şimdi :p
Evet o benzinciye benim içnde küfür et:pr:

abi sen sigara molası vermemişsindir :p

Son düzenleme:
2. kez başıma geliyor eminim... yolda kaç kere durduk motor durdumu hiç? seni bıraktıktan sonra bi sigara molası daha verdim durunca motor da durdu... tekrar çalıştırdım yine durdu sonra ben küfür etmeye başladım zaten :p:bounce:

Sigarayı geç çay molası bile verdik:cat:

Hayırdır niyekine:p

Kız ben seni çok bıraktım ama hiç teşekkür etmedin ne ayak krize soktun beni bak şimdi :p
Evet o benzinciye benim içnde küfür et:pr:

illa yazılı teşekkür mü istiyosun :bounce: :p

korkut beni sınava bile götürdü ihtiyarla kapıda beklediler beni :queen:

Son düzenleme:
Güzel bir gündü. Teşekkür ederim herkese .Gelene Gelemeyene.
İyi dilekleri olana olmayana . :)

5 kg sucuk kestim ... arada bir de parmak var :D
eh arkadaşlarla birlikte 2-3 kg da domates kestik, biraz da biber kızartarak milletin gazını aldık ...

Organizasyona bozuk,olmamış,ilgilenen olmadı v.s. yakıştırmalara inat;
Cem arkadaşımız ve eşi evinde çay ikram etti.(keki tabiki unutmak mümkün değil,ellerinize sağlık , kesenize bereket.)

Dipnot (Ne güzel seviniyordum giderken ... içimden mangal yanmıştır ve sucuklarda hazırdiyordum ... :) 45 dakika geç gittim çünkü :)
ancak büyük bir keyifle ekip arkadaşlarımızla birlikte misafirlerimizi aç bırakmadık. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar