Apachelendim bendeeee

arkadaşlar salı günü bws mi sattıktan sonra aynı gün pazarlığımı yapıp kırmızı apache mi istemiştim bugün aldım sabah çok keyifli babam o kadar laftan sonra arkama zorla bindirdim ver bi turlayayım dedi olmaz dedim şidilik :queen:
neyse işte fotolar plakam yarın geliyor mutluyum dünkü uykusuzluk yerini yorgunluğa bıraktı yarında plaka takılınca atacam kendimi uzun yollara rodaj malumunuz :queen:

burak09 :
harika bir motor dostum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah bende geçmeyi düşünüyorum Allahın izniyle apacheye .
senin yorumlarına ihtiyacım olacak
bu arada koltuğun üzerindeki ler bana nerden tanıdık geliyo diyorum zefer dersanesinemi gidiyosun sende:mrgreen: tarama 14 sanırım:)

arslanfb
abi teşekkür ederim sağolasın

alper
aynen kardeşim pek mutluyum şuan ya

gursus
evet zafer ama benim değil arkadaşın tarama :) sağolasın yardımcı olurum bende öğreneyim bi özellikklerini ancak şunu bil çok seri gerçekten

motorhocası
sağol abi de yok buna uzun bir süre efendi uslu binerim 1000 kadar ki zaten ben memlekette bir tane halley:queen: gördüm oda bayadır yok

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Apaçin, bununla Harleyleri kovalarsın :cat:

Harika bir seçim sana bms nin yokluğunu arattırmaz.Tekerin düz bassım arkadaşım..:wiinkk:

max hızını nedir bunların beyler?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel güle güle kullan..:cat::rendeer:

Çok güzel güle güle kullan..:cat::rendeer:

sağol abi allahım herkezin gönlündeki motoru bahşetsin bws 4 sene bindim buna da bir 5 sene binerim artık:rendeer:

kuyucadısı

ablacım çok sağol teşekkür ederim

Son düzenleme:
Güle güle kullan.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan.
Darısı, olmayanların başına.

ah ule ah burak dedıgım gıbı jıletınlerını kendın soktun dımı off be sıfır motorun kokusuda bı baska olur yaw :queen:

cbf yi andırıyor ama güzel bir motor iyi günlerde kazasız belasız sürüşler :)

güle güle saglıklı ve kazasız kullanmanı temenni ederim.bu motor öncekine göre biraz farklı dikkatli kullan aman rodaj için otobana cıkcam demişsinde dur hemen zorlama pistonları önce bi motorun oynar parcaları birbirine alışsın sonra yag degişiiminde capaklar falan dökülür ondan sonra temiz yagı koyunca cık zorla oky :)
images

hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle. rengi de çok güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar