Bende aranıza geldim: )

Öncelikle sizin aranıza katılmama vesile olan Ümmet abime çok teşekkür ediyorum.Adım Mutlu.Ersimotor'da satış ve müşteri temsilciliğine bakıyorum.Aranızda aktif ve kalıcıolmak isterim.Motosiklet tutkum küçük yaşlardan beri vardı zaten.Geçensene motorumu sattım.Ümmet abime yeni motoruna kavuşturup ve elimden geldiğini yaptığım için de ayriyetten mutluluk içindeyim:)Görüşmek dileğiyle...

Mt ailesine hoşgeldin referans Ümmet abiyse tamamdır bütün kapılar açılır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz.....:rendeer:

Hepinize,samimi ve içten yaklaşımınızdan dolayı tek tek teşekkür ederim:) Yeniden hoşbuldum...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kardeşim gelmiş hoş geldin mutlucum iyi ettin gelmekle,aramızda devamlı olursun umarum,seni burda görmek çok güzel ayrıca motor konusundaki çabaların için çok teşekkür ederim.

kardeşim gelmiş hoş geldin mutlucum iyi ettin gelmekle,aramızda devamlı olursun umarum,seni burda görmek çok güzel ayrıca motor konusundaki çabaların için çok teşekkür ederim.

Ne demek abim... senin mutlu oluşunu görmek bana herşeye bedel.

By Mükemmel,norace,Hay.alper.est,
CBR- KADİR,OGLUMVE BEN,aykan,SaXoFoN,ferhat_se,arslanfb,halilihsan hepinize tek tek teşekkürler.hoşbuldum:)

Aramıza VE Bu aileye HOşgeldin! Ümmet Abiye Motor kazandırmakla en güzel açılımınızı yapmışsınız.. Kalıcı ve daim olman dileği ile..

Olan olmuş artık ne diyelim... Sağlık olsun... Yapıcak bişi yok... Maalesef sende bu hastalığa yakalandın üzgünüm..

"BU FORUM BAĞIMLILIK YAPIYOR..." bırakamıyorsun... Geçmiş olsun.. Hoşgeldin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin hafız motorun varmı varsa ne

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar