Kawasaki GTR 1400’ler Geri Çağırılıyor

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Kawasaki GTR 1400’leri arka fren pompasını değiştirmek için geri çağırıyor.

2008 ve 2009 senesinde satılan Kawasaki GTR 1400’lerin bir kısmında üretim hatası sebebiyle arka frende sorun olma ihtimali var. Yolda sıçrayan kirin birikerek arka fren pedalının hareketini kısıtlaması sonucunda pedalın tamamen serbest kalması engellenebilir. Bu da aşırı ısınmaya ve netice olarak hasara ve frenleme arızasına sebep olabiliyor. Üretimden kaynaklanan bu hata yüzünden şasi numarası JKBZGT40AAA005036 ile JKBZGT40AAA021969 arasında olan Kawasaki GTR 1400’ler yetkili servislere çağırılıyorlar.

Kaynak: motoron

wayy be ...
düşünsenize çinli motorlarda çağrılıyor.
hepsi gider artık:cherry:

wayy be ...
düşünsenize çinli motorlarda çağrılıyor.
hepsi gider artık:cherry:

çinliler cagırsa ne olcak kkı dostum sen cınlı motor kullanan arkadaslarını bı newı kucumsemıssın hıc ıyı we hos bı dawranıs dııl senınn kııı::ban::::ban:::jocolor:::evil::::miiz1::.sen cbr 125 kullanıonda ne oluo .200cc lık bı cınlı motoru senı her halıkarda gecıoo hahahahahah cok komıksın :queen:

çinliler cagırsa ne olcak kkı dostum sen cınlı motor kullanan arkadaslarını bı newı kucumsemıssın hıc ıyı we hos bı dawranıs dııl senınn kııı::ban::::ban:::jocolor:::evil::::miiz1::.sen cbr 125 kullanıonda ne oluo .200cc lık bı cınlı motoru senı her halıkarda gecıoo hahahahahah cok komıksın :queen:

150 liklerde geçiyor merak etme .

kawasakiden güzel bir uyarı gtr 1400 kullanıcıları için,ürünü sadece satmak değil sattıktan sonra sattığı ürünün arkasında durmak kalitenin bir anlamıdır...

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kaçtane var acaba piyasada gtr 1400 :) Az seri üretim olunca hatasıda çok oluyor galiba

150 liklerde geçiyor merak etme .

arkadaşlar Hüseyin'in 2 motosu var profilinde görünüyor zaten.biri f5 ss diğeri cbr125
f5 de 150 lik çinli yani

şaka gibisin.
benm diğer motorumda çinli..

@Saxofon
Pazar günü Osmaniye gezisine gelmiyormusun
hava da güneşli olacakmış bu arada

ya topiği de batırdık:cyclopsan

o yarışla ilgili bilgim var.full şike makinaydı.
bu arada draga da girmiyoruz.

drag a girmiyoruz ama hangi 150 lik çinli geçer diye polemik yapıyorsun :queen:(şaka tabi alınmak yok kardeşiz hepimiz burda ) :queen: neyse herzamanki gibi topicin dışına çıktık kapatalım bu konuyu :queen:

@Saxofon
Pazar günü Osmaniye gezisine gelmiyormusun
hava da güneşli olacakmış bu arada

ya topiği de batırdık:cyclopsan

usta yok ya motorumun ufak mekanik sorunları var onun için bu motora güvenip yola çıkmam :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar