Yalova ınternatıonal Bıkerfest'09 (16-19 Temmuz 2009)

4. Yalova Uluslararası Motosiklet Festivali Bıkerfest'09 (16-19 Temmuz 2009)

ULUSLARARASI YALOVA MOTOSİKLET FESTİVALİ
BIKERFEST'09

16-19 TEMMUZ 2009 YALOVA ARBORETUM

BU SENE DE HER SENE OLDUĞU GİBİ ÇOOOK EĞLENECEĞİZZZ....
DENİZ, KUM, GÜNEŞ, MÜZİK, MUHTEŞEM İKİ TEKER AKTİVİTELERİ VE EĞLENCELERİ SİZLERİ BEKLİYOR
ymsktrtchopper14ncopy.jpg

h101133.jpg

motor1e.jpg

p7190222.jpg

motor.jpg

Son düzenleme:
Tarih bana uyuyor. Buna katılırım işte :) Hemen aboneliklerime ekleyeyim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen seneki motofestten çok büyük zevk aldiğim için bu senede gitmeyi planlıyorum:p:p:p

daha erken degilmi bu konuyu acmak icin?hem daha yalova kocaeli arasi yol yapimi o zamana kadar bitmez ki !!!:cyclopsan

geçen sene gitmiştim fena Değildi.. Bu senede Gideceğim kısmetse

Ailem Karamürsel(Kocaeli)'de olduğundan konaklama sorunum yok fakat uzaktan gelenler çadır mı kuruyorlar? Yoksa günübirlik mi oluyor festival?

tüm arkadaşları bekleriz :rendeer: yer olarak cok güzel yerde gecensenede cok eglendik cadırıolmayanlar üzülmeyin cınarcık icersinde kiralık cadır bulabilirsiniz kamp alanına yakın :cat: ben gecen sene öyleyaptım tabi isteyen kamp alanıda cadırda yatabilirse sabaha kadar eksoz sesinden :queen: oraya cadırkurabilir ben cadırdan kactım caktırmayın:p

Güzel bir festival olacak gibi görünüyor. Bu konudak YMSK başkanına ve ekibine çok iş düşüyor. Bizde kendilerine komşuları olarak her türlü desteğe vereceğiz.

Sağlıcakla.

Bencede bu yaz dolu dolu yaşanacak ama uzmanlar bu yaz çok yağışlı olacak diyorlar..

Bencede bu yaz dolu dolu yaşanacak ama uzmanlar bu yaz çok yağışlı olacak diyorlar..

Peki o uzmanlar bizim geri vitesimizin olmadığını, çıktığımız yoldan geri dönmediğimizi yağmurda olsa kar da olsa söz verdim mi geleceğimizi biliyorlar mı? :) :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar