gsr 600 330 yapıyomu :silent: bilmedigim için sordum.. motor için sakat hızlar degilmi ? :cat:
gsr 600 330 yapıyomu :silent: bilmedigim için sordum.. motor için sakat hızlar degilmi ? :cat:
yaparsın bir gezi seninkine katılır sonrada klavye başına geçip atar tutarız canım
1200cc hacimli bir motor kullanıcısı için çok cahil gördüm sizi beyfendi
arkadaşım sana kimse birine yalakalık yap diye ayaklarına kapanmıyor,ama birinin hakkında atıp tutarken,az ölçülü olman gerekiyo bu arkadaşımızın ilk organizasyonu değil,sanırım sonda olmayacak ayrıca kimsede onu şişirmiyor kızcağız elinden ne gelirse yapmaya çalıştı,aksaklık içinde onun bence bi suçu yok hep ordaki ukala işletmecidesorun ,adam arabayı bize tercih etti açıkça ona bişiy demiyon yalnız,neyse arkadaşım hiç şık olmamış yazdıkların yakıştıramadım san ayıp ayıp.
At da tutmak zor olur canım.
Özet Gezi Videosu:
:farao::farao:
haklı olabilirsiniz
ama direk cadıyı suçlamanız kırıcı
ama zaten gidilecek yerler söylendi
buarada (ilk yer) yemiyoruz başka yer ayarladık gidiyoruz diye
tabiki itiraz edebilirsiniz
herkes memnun kalacak diye bi kural yok
ama bütün olumsuzluklara ragmen uğrasıldı bunuda göz ardı etmeyelim lütfen
Kise birşey demedi fenere gidiliyor dendi gittik kimse gelmedi daha sonradan öğrendik başka yer ayarlanmış kimin haberi oldu neyse kimse kusura bakmasın benim mt ile 2. buluşmamdı 1. 29 ekimdi süperdi 2. buydu herkes burada fikrini söyleyebilir diye düşünmüştüm
kiralık olm o :mrgreen:
evet bak orda haklısın fakat çok ağır yüklenmişin kızda istemezdi böle olsun inan çok üzgündü,yani sandığın gibi değil insanları hemen kırmayalım az anlayışlı olalım.Ümmet abi peki bundan kimin haberi var kime söylendi herkez toplanıp bilgi verilebilirdi kimseye bilgi verilmedi herkes kafasına göre hareket etti
bu organizasyonu tertipleyen çağla kerdeşimize,jesti için skullhanter,e,sabahın köründe beni gelip okuldan alan ve garipçeye kadar götüren on8 kral,a,garipçeden ümraniye namazgaha kadar zahmet edip bırakan cerrahi kardşime teşekkürü birborç bilirim sevgiyle kalın esenlikler temenni ederim.