MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

kimse kimseyi kırmasın!!!!!

3 gün sonra yine yüzyüze bakacaksınız....

olmuş bitmiş... en azından tecrübe olmuştur herkes için....

beğenmeyen,istemeyen gelmez... bu gayet doğal birşey....

önemli olan; DOSTLUKLARIN BAKİ KALMASI!!!!!

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu organizasyonu tertipleyen çağla kerdeşimize,jesti için skullhanter,e,sabahın köründe beni gelip okuldan alan ve garipçeye kadar götüren on8 kral,a,garipçeden ümraniye namazgaha kadar zahmet edip bırakan cerrahi kardşime teşekkürü birborç bilirim sevgiyle kalın esenlikler temenni ederim.

Slm arkadaşlar ufak tefek aksaklıklar olsada çok güsel oldu bence hiç değilse pazar günümüz ziyan olmadı gezmiş olduk :cat:

Herkese teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı

mgu

arkadaşım sana kimse birine yalakalık yap diye ayaklarına kapanmıyor,ama birinin hakkında atıp tutarken,az ölçülü olman gerekiyo bu arkadaşımızın ilk organizasyonu değil,sanırım sonda olmayacak ayrıca kimsede onu şişirmiyor kızcağız elinden ne gelirse yapmaya çalıştı,aksaklık içinde onun bence bi suçu yok hep ordaki ukala işletmecidesorun ,adam arabayı bize tercih etti açıkça ona bişiy demiyon yalnız,neyse arkadaşım hiç şık olmamış yazdıkların yakıştıramadım san ayıp ayıp.

Ümmet abi peki bundan kimin haberi var kime söylendi herkez toplanıp bilgi verilebilirdi kimseye bilgi verilmedi herkes kafasına göre hareket etti

VİDEO görüntüleri, SHOW TV ana haberleri gibi olmuş:)

ağır çekim,tekrar.....

keşke olmasaydı... şerif kardeşimede ve burgman'ın sahibi abimede tekrardan geçmiş olsun....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu arkadaşlar kimse kırılmasın organizasyon konusuna bişey demicem ama gezi kalabalıktı güzeldi maksat gazlamaktı zaten çokta güzel oldu.. yine yapalım a.? :D:D:D:D

Arkadaşlar yazıdan başka biz fotoğraf bekliyoruz (Cerrahi boşuna bekletmiyorsun bizi değilmi)

100 motor Sahra çölünde bile sorunsuz gitmez.

Kötü yemekte herşeyin sonu değil herhalde.

Konuyu Toplam 59 üye okuyor. (51 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
Grayline, mertyagci, yumatu, Khutuck, HeruNolweo, emekkoray, jesse, Limankalesi, ERYİLMAZ, mhrrmkpnr, zeko, mgu, bathu, praetorian, istburak, ERDEM860, headquarters, raven71, racer-200, aziqun, on8_kral, AYBERK+, hirkil, emrahkrm, AYGÜL, coq, safak112, sametrix, azgurbuz, lijoluna, korkusuz34, CERRAHI, ümmet perkitan, bihemta, askon, Tülin&Şafak, ulasoto, Mixata_CBR, M-E-R-V-E, GozgurS, frontier, sedat_57, vlad1462, Eserali, altıncı, reco58, vedatabi, +H.T.O, Torx, ressam_01, By_StaR

Yok böyle bir konu.Siteye Kayıt Olduğumdan beri İlk Defa Böyle Bir kalabalık kitle görüyorum.:)

mgu

haklı olabilirsiniz
ama direk cadıyı suçlamanız kırıcı
ama zaten gidilecek yerler söylendi
buarada (ilk yer) yemiyoruz başka yer ayarladık gidiyoruz diye

tabiki itiraz edebilirsiniz
herkes memnun kalacak diye bi kural yok
ama bütün olumsuzluklara ragmen uğrasıldı bunuda göz ardı etmeyelim lütfen

Kise birşey demedi fenere gidiliyor dendi gittik kimse gelmedi daha sonradan öğrendik başka yer ayarlanmış kimin haberi oldu neyse kimse kusura bakmasın benim mt ile 2. buluşmamdı 1. 29 ekimdi süperdi 2. buydu herkes burada fikrini söyleyebilir diye düşünmüştüm

Kise birşey demedi fenere gidiliyor dendi gittik kimse gelmedi daha sonradan öğrendik başka yer ayarlanmış kimin haberi oldu neyse kimse kusura bakmasın benim mt ile 2. buluşmamdı 1. 29 ekimdi süperdi 2. buydu herkes burada fikrini söyleyebilir diye düşünmüştüm

tabiki fikirler söylenecek ki tekrarı olmasın kötü olan anların
fenere gidiyoruz denildi evet gittigimiz yer orası degilmiydi? cidden ben o tarafa ilk defa gittigim için bilmiyorum yerlerin isimlerini
ama unutmamak gerekirki ugrasıldı güzel geçmesi için

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet abi peki bundan kimin haberi var kime söylendi herkez toplanıp bilgi verilebilirdi kimseye bilgi verilmedi herkes kafasına göre hareket etti
evet bak orda haklısın fakat çok ağır yüklenmişin kızda istemezdi böle olsun inan çok üzgündü,yani sandığın gibi değil insanları hemen kırmayalım az anlayışlı olalım.

bu organizasyonu tertipleyen çağla kerdeşimize,jesti için skullhanter,e,sabahın köründe beni gelip okuldan alan ve garipçeye kadar götüren on8 kral,a,garipçeden ümraniye namazgaha kadar zahmet edip bırakan cerrahi kardşime teşekkürü birborç bilirim sevgiyle kalın esenlikler temenni ederim.

Nedemek abim basımızın uzerinde yerin var..:rendeer:

:farao::farao::farao::farao::farao: artisliğin sonu iyi denize düşmemiş çarptığı motor

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar