Honda CGL 125 test.

Komple silindir dediğin motor bloğu ve içindekiler ise çok para onun yerine plakasız yepyeni bişey var onu verelim:)

http://www.sahibinden.com/6_000_kmde_cgl_125-08WQQaXQQ12671747WQQpXQQdisplayitem

bende motor var benim silindir cgl silindirine benziyoda uyarmı diye merak edip sordum.

119yq2f.jpg

29b0h2e.jpg

kendi motorun tertemizmiş motor hocası, güle güle bin. bu yeni kanuni bs125 ler bu modelden esinlenmiş gibi görünüyor.

metalik gri kasaya siyah alaşım jantlar çok güzel dururdu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende motor var benim silindir cgl silindirine benziyoda uyarmı diye merak edip sordum.

Uyar gibi görünse de içi uymaz, emin olabilirsin komple değişir vites kutusu dahil.

kendi motorun tertemizmiş motor hocası, güle güle bin. bu yeni kanuni bs125 ler bu modelden esinlenmiş gibi görünüyor.

metalik gri kasaya siyah alaşım jantlar çok güzel dururdu.

Sağol kardeş denk geldi yeni aldım ,renk seçeneği yok bize anca bu kırmızıdan getirmişler, hiç sevmedğim bir renkti , alıştım:)

sadece silindir değişiyo ama. uymazmı cgl ve ne kadardır tahmini. fotosu varmı sende

Sen karar ver ben uyduramam öyle bakarak.

Son düzenleme:
Bizim mahalledeki genç kardeşlerimden birinde bu motosikletten var ve 30000 km.de çok temiz hala kullanışlı. :)

bende pek uyduramdım desem yeridir. ama benziyo. son kararı usta verir
üşenmeden petek aralarını saydım benimki 3 aralık fazla. ustada demişti seninkine 200 lük takılır diye.
saol yinede

Bizim mahalledeki genç kardeşlerimden birinde bu motosikletten var ve 30000 km.de çok temiz hala kullanışlı. :)
Eyvallah Toraman Ağabey:cat:
bende pek uyduramdım desem yeridir. ama benziyo. son kararı usta verir
üşenmeden petek aralarını saydım benimki 3 aralık fazla. ustada demişti seninkine 200 lük takılır diye.
saol yinede

Boşver sen 200'lük de takma ona al bir büyük beden ana meme karbüratöre orjinali yine dursun biraz yakıtın artar ama çekişi de artar, hadi iyi geceler.

Moderatör
Güzel test, tebrik ederim. Kedi olalı fare tuttun :p Bekliyoruz diğer testlerini..
Son günlerde Kawasaki Z1000'e takmış durumdayım. Benim için test eder misin?

Güzel test, tebrik ederim. Kedi olalı fare tuttun :p Bekliyoruz diğer testlerini..
Son günlerde Kawasaki Z1000'e takmış durumdayım. Benim için test eder misin?

Binmeden ederim, binersem kaçar giderim test falan da etmem:queen:

Aşırı tipsiz yav :)

bunun yerine daha yakışıklı olan bu motoru tavsiye ederim hem fiyatıda makul; 2 ay önce ötv indirimi olmadan bayisinden 2007 model, sıfır km Kymco Ck125'i 2250TL ye aldım. yeni başlayacaklar ve ekonomik durumu kısıtlı olanlara tavsiyemdir.

bunun yerine daha yakışıklı olan bu motoru tavsiye ederim hem fiyatıda makul; 2 ay önce ötv indirimi olmadan bayisinden 2007 model, sıfır km Kymco Ck125'i 2250TL ye aldım. yeni başlayacaklar ve ekonomik durumu kısıtlı olanlara tavsiyemdir.

Hayırlı olsun ,tek rakip olarak gördüğüm model o ,ama ben 1200'e aldım 1 ay önce ,yaklaştın ama tebrik ederim:cherry:

Hocam bu motorun ön cantı na kadar acaba fiyat olarak bide cg125 e uyar mı arka cantı değiştirmişer de önü de ben değiştirsemmi die soruyorum.

b7sbq3g14jnm8owei.jpg

motorhocası, arka maşa alüminyum mu çelik mi acaba? resimlerde alüminyum profilmiş gibi duruyor.

bu cgl in jantları çok hoşuma gidiyor. aslında uyacagını bilsem titanlara yaptıkları gibi bir cift alıp benim ybr'nin 3 kollu jantlarıyla değiştirmeyi düşünürdüm. ama şimdi fren kaliperidir arka dişlisidir falan zor iş. bu arada jantın fiyatı için verdigin sitelere bakarken gozume carptı da, sanırım cgl in tek göze çirkin gelen kısmı gosterge tablosu. kilometre saati ve devir saatlerinin şekilleri cami penceresi resmen :)

Son düzenleme:
Çirkinlik anlayışına bağlı kardeşim,

orası oyle tabii. yine bir soru: far tasının orjinalinde de mi 3 bacaklı civalı tip ampul kullanılıyor? bizim ybr'lerde balon tip ampul var. eger cgl in orjinali civalı h4 ise far tasını sizinkilerle degistirecegim.

H4 değil eski tip ampul lamba var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar