[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:cat: izmir den sevgiler iyi eğlenceler diliyorum......:cat:

çok teşekkürler aguila :rendeer:

yaw bende gelmek istiyorum aslında ama kaza geçirdim sağ aynam kırık gurup sürüşünde bi sorun yaşatabilirim diye bir yandan da gelmek istemiyorum :silent:

not: ayna salı günü geliyor...

çok geçmiş olsun arkadaşım :rendeer:

arkadaşlar ben yalan oldum pazar günü sınawım war şansa bak daha yeni öğrendim ya

canın sagolsun rola sana sınavda başarılar dilerim :rendeer:

bu aksam kımseler yok.nerde toplandınız yahu

ben garipçedeydim aydın restaurantta pankartı götürdüm şerifle birlikte ufak tefek mevzular vardı onları hallettik ve şimdi burdayım :wiinkk:

cadı süpürgesini almıs yolları süpürüyordu enson... diğerleri de cadıya uyuzluk olsun diye çer çöp kabuklu yemiş vs. atıyorlar :thumright bende büyü yapıyorum::sapka::

alooooo nerde millettttt

:queen::queen::queen::queen:

turgay naber milleti bilmem ben burdayım :cherry:

bende bende :p

cadı süpürgesini almıs yolları süpürüyordu enson... diğerleri de cadıya uyuzluk olsun diye çer çöp kabuklu yemiş vs. atıyorlar :thumright bende büyü yapıyorum::sapka::

amaaaa o yerlere çöpatanların halini hiç sormuyosunn hepsi şimdi vıraklıoo naberr :queen:

çağlacım sen geldin diye değil yanlış anlama ama ben yatıyom
çook uykum var kusura bakmayın ark herkeslere iyi gcler

dedimya büyü yapıyorum ::sapka:: son durumu kaçırmışım... iyi güzel kurbağaya çevirmişsin de prensesler para araba yat kat çep telefonu vs. istiyo... git dişlerini fırçala ve hepsini öp şimdi yoksa pazar günü kurbağalara dolmuş çekersin :queen:

iyi geceler...

Son düzenleme:
iyi geceler millet :rendeer:

iyi geceler canem :rendeer:

aaa gidicegini bilseydim gelmezdim :p
iyi geceler turgay :rendeer:

dedimya büyü yapıyorum ::sapka:: son durumu kaçırmışım... iyi güzel kurbağaya çevirmişsin de prensesler para araba yat kat çep telefonu vs. istiyo... git dişlerini fırçala ve hepsini öp şimdi yoksa pazar günü kurbağalara dolmuş çekersin :queen:

iyi geceler...

valla artık oda kurbagaların sorunu bulsunlar kendilerini öpücek bi prenses herşeyi devletten beklememek lazım dimi :p

sonuda motorumu bitirdim anlıcanız bede geliyom hem tanısmıs oluruz hmde yeni motorumun ilk gezi acılısıı yapmıs olacam:cherry:

iyi geceler millet :rendeer:
İyi geceler Kartal Fatihi:rendeer:

Selam :rendeer:

iyi geceler...

turgay naber milleti bilmem ben burdayım :cherry:

bende bende :p

amaaaa o yerlere çöpatanların halini hiç sormuyosunn hepsi şimdi vıraklıoo naberr :queen:

Cadııı sen daha yatmadınmı bakiiiiim söz dinlede yat bakiiiim hadi ben sabaha kadar nöbetteyim ya sen :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar