[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmayı isterdim ancak aynı gün sabah erkenden Antalya Kalkan'a doğru yola çıkıyorum.

En son sayfalardakileri okumadım zaten, ortalardan birkaç şeye bakmıştım, gerisine bakmaya gerek yok. Gördüğüm kadarıyla çoğunluk özel mesaj kullanmayı sevmiyor. Yine de faydalı bilgiler oluyor bu forumda, o yüzden seviyorum her ne kadar yazı kalabalığının içinde işe yarar bilgiyi yakalamak zor olsa da.

Sizlere iyi geziler dilerim.

Katılmayı isterdim ancak aynı gün sabah erkenden Antalya Kalkan'a doğru yola çıkıyorum.

En son sayfalardakileri okumadım zaten, ortalardan birkaç şeye bakmıştım, gerisine bakmaya gerek yok. Gördüğüm kadarıyla çoğunluk özel mesaj kullanmayı sevmiyor. Yine de faydalı bilgiler oluyor bu forumda, o yüzden seviyorum her ne kadar yazı kalabalığının içinde işe yarar bilgiyi yakalamak zor olsa da.

haklısın helloween ama malum gezi topiği olucak okadar :wiinkk:

iyi dileklerin için teşekkürler sanada hayırlı yolculuklar dilerim inşallah başka bir buluşmada birlikte olur tanışırız arkadaşım :rendeer:

yazımı değiştirmicem şaka gibisin:wiinkk:

Ben çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar... :king: akşama belki geleceğiz senin dükkana Gürkan Abi ama E-M-R-E bilmiyomuş senin orayı şanslısın... :) genede seni arayabilir bulmak için hazırlıklı ol bence... :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:

Ben çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar... :king: akşama belki geleceğiz senin dükkana Gürkan Abi ama E-M-R-E bilmiyomuş senin orayı şanslısın... :) genede seni arayabilir bulmak için hazırlıklı ol bence... :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:

eyvahhhh E-M-R-E gelicekmiş toplantı yerini değiştirsekmi napsak :p :queen:

otobüs denen bişi var duymadınızmı :p
hadi kaçtım ben iyi akşamlar herkeze daha eve ugramam gerekicek :pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar