hangisiyle uzun yol gidilir mondial 250 mct mi yoksa jinlun 250 mi

arkadaşlar ben bi chopper almayı düşünüorum mondial daha iyi dior herkes ama jinlun görüntü çok güzel birini seçicem yalovadan antalyaya gitmeyi düşünüorum 720 km hangisi ile gidebilirim motoru yormadan 1 saat yolculuk 25 dakka mola ile hangisis sorunsuz ve keyifli bi yolculuk yapmamı sağlar:cherry:

Valla Işin Doğrusu Hepsiyle Gidersin Ama Yorucu Olur Emin Ol Buna.regal Raptor Al Bence

bu tip motorlar hep sıralı tip silindire sahip.. NEden V motorlu Bi Makine Düşünmüyorsun ?

Regal raptoru niye düşünmüyorsun hem su soğutmalı hemde çift silindirli olmalı bir modeli:)

regal tabiki daha iyi ama parasida iyi
Iki arkadasimda mct var ve memnunlar, mct de surucuyu pek etkilemiyot ama arcinin vay halini.

regal çok düşündüm ama bnm bütcem 1,250 1,500 falan onada mondial alabiliorum v tipi motorlar hoş ama onlar da pahallı oluor ben ilk vitesli motorumu almış olcam mondialle ve daha sora değiştircem

Bu gün Muratlıda regal raptor ilgimi çekti maşayıda uzatmış harika olmus çokta seri motor

Ama MCT (Mecit) derim ikisi arasında secim yapmak istersen

Son düzenleme:
benim ilk motorum MCT
oldukça keyifli bir motor
vibrasyon mahvediyor ama yine de güzel
aldığıma da hiç pişman olmadım
sık sık yağını değiştir ve
yola çıkmadan önce bütün civataları sık yoksa titreşimden civata kendi kendine sökülebiliyor :)
ve sakın ama sakın motoru çok sıkıştırma, son devirde uzun süre kullanma

cın malı motorla okadar uzun yola cıkmak bana gore degıl sende ıyı cesaret varmı hele hele tek aslaaaa cıkma :)

Jinlun'la günde 500-600 km'lik gezilerim olmuştu, hiç problem yaşatmadı. Ama Ozan'ın dediği gibi bu motorlar sürekli sıkıştırarak kullanmaya gelmez

ikisi arasında bir karar verceksen jinlun 250 derim... bence herkesin abarttıgı kadar da kötü degil emin ol.. vibrasyon var ama masaj niyetine kullanıyorum onu :D
bütçe meselesi olaya girince bunlar normal

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen iste yeter bütün motorlar gider :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
200 cc çin malı motosikletim var (Asya As 200)

koydum 20w/50 yağı asıla asıla gidiyorum banamısın demiyo.

:cherry::cherry::cherry:

100-150 kilometrede bir dinlendirmek şartıyla tabi.

Asılmak=Sıkıştırmak

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar