valla abicim rotamız yok ya neresi olursa gidiyoruz valla![]()
ben rotayı gece cizdim biliyorsun sen:queen::bounce:
valla abicim rotamız yok ya neresi olursa gidiyoruz valla![]()
yahu arkadaşlar size leblebi desem çaruma gitmeye hazırsınız siz deliyseniz suç benim mi![]()
ben rotayı gece cizdim biliyorsun sen:queen::bounce:
senın yuzunden ben ne guzel evime gidip ütümü yapıcaktım erken erken eve gıtmem 1 oldu bıde ütü yaptım o saatten sonra![]()
teklif var ısrar yok fenere gelin dedik dimi :farao:
zaten artık motorun anahtarıda yok dün bişeler yapıp çalıştırdım ama benzin nasıl alıcaz bakalım :cherry:
yahu arkadaşlar size leblebi desem çaruma gitmeye hazırsınız siz deliyseniz suç benim mi![]()
gelin caddebostan sahiline gidelim
ya arkadaş ben sana dedim ısrar etme yol uzak diye birde burçin dedi ille çiğ köfte yicem sizin için gelen teklifleri ileri tarihe attım be:queen::queen:
ne zaman aksam olursa gelırız bızde ılkerle belkı:
yanlız hatırlatırım gızlı konusuyordunuz bende duydum çigkofte lafını gelmezmıyım hiç![]()
bukadar deli nasıl toplanmış bi araya man leblebi de çorum yakın spagetti filan dersen italya uzun iş
kayıpmı attiniz anahtarı
bide gelseydık 5 de gırerdık artık eve;)
![]()
sabah beni aradığında kendi kendime dedimki aha işte güvenebilecegim biri dağa
teşekkürler:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
yok 3 gibi ewe döndük biz :cat:
anahtarda yolda giderken çıkmış kontaktan düşmüş durduğumuzda fark ettik ben bi şekilde çalıştırdım motoru yine gerçi taksiye binmekten kurtulduk ama depoya nasıl benzin alıcaz anahtarsız oda başka bi konu...
şeriften nağmeler
![]()
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Akşam c.bostana gidecek varmı?
ya arkadaş ben sana dedim ısrar etme yol uzak diye birde burçin dedi ille çiğ köfte yicem sizin için gelen teklifleri ileri tarihe attım be:queen::queen:
gelin caddebostan sahiline gidelim
yanlız hatırlatırım gızlı konusuyordunuz bende duydum çigkofte lafını gelmezmıyım hiç![]()
bukadar deli nasıl toplanmış bi araya man leblebi de çorum yakın spagetti filan dersen italya uzun iş
Akşam c.bostana gidecek varmı?