- Konu Yazar
öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar, şimdi trafikte artık gezebiliyorum ama giderken vites arttırmakta problem yaşıyorum, debriyaja bir basıyorum bi 15sn geçtikten sonra anca vitesi arttırmış oluyorum. bazen oluyor ki vitese bile bakıyorum arttırırken
hadi bunu da geçtik sizler asıl sormak istediğim şu; motoru ikinci vitesle kaldırsak motora bir zararı olur mu? veya 1 ile kaldırdık motoru sonra 2 ye taktık, sonra yol ayrımına geldik ve debriyajı sıkarak yavaşladık, motor 1.vites devirlerine indi diyelim diyelim. yol müsait oldu ve bizde debriyajdan elimizi çekerek gaz veriyoruz. burada motor stop eder mi? sizce bu durumlarda vites küçültmeden direk 2 ile kaldırsam mı? tecrübeli arkadaşlar bana bir tavsiyede bulunabilirler mi?
bu arada arkadaşlar biliyosunuzki önce korumalarımı almıştım ve sonra da motorumu aldım. şimdi de 18 nisan ehliyet sınavına yazıldım ve derslere başladık, kısmetse 6 ay sonra ehliyetim elimde:mrgreen
neden 6 ay derseniz, B+A2 ye yazıldığım için önce B sonra ki sınav zamanıda A2 ye girmiş olucam ve benim de sonunda ehliyetim olucak ve trafikte hür olucam:cat
:mrgreen:
bu arada arkadaşlar biliyosunuzki önce korumalarımı almıştım ve sonra da motorumu aldım. şimdi de 18 nisan ehliyet sınavına yazıldım ve derslere başladık, kısmetse 6 ay sonra ehliyetim elimde:mrgreen