Kask bağlama!

Öncelikle herkese merhabalar, 2 ay önce KBC kask aldım kullanmak nasip olmadı.Geçenlerde kaskı takmayı planlarken birde baktım ipleri çok karmaşık geldi nasıl bağlayabileceğimi bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.Daha önceki kasklarda Klikli sistemdi rahatlıkla bağlıodum ama bu farklı vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

2 tane d kayışımı var kaskında yoksa geçmeli yada cırtlımı :cat:

2 tane d halkası varsa önce 2sininde içinden geçir ipi önce sonra geçirdikten sonra tepeden bi tane d halkayı atlayıp 2.halkayla arasından sokup 2. halkanın içinden geçir ve çek :cat:

Galiba D halkalı resimleri yüklüorum!

my.php

my.php

Yardımlarınızı beqliorum!

2 tane d kayışımı var kaskında yoksa geçmeli yada cırtlımı :cat:

2 tane d halkası varsa önce 2sininde içinden geçir ipi önce sonra geçirdikten sonra tepeden bi tane d halkayı atlayıp 2.halkayla arasından sokup 2. halkanın içinden geçir ve çek :cat:

Dediğini denedim fakat geçirdikden sonra kırmızı yere Kliklemek gerekio oda çıkan yerin zıttı yerde oluo!

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
2akhhs2.jpg

2h2kzd3.jpg

anlaşıldımı ... gayet basit ve çok emniyetli bir bağlama tarzıdır.. el alışana kadar zordur ama alışınca 2 saniyelik iştir

alıştıktan sonra eldivenle dahi rahatlıkla bağlayabiliyorsunuz
aman diyeyim bağlamadan yola çıkmayalım

cümleten kazasız belasız sürüşler

Benim en güvendiğim kilit sistemi D olanlar, geçmelilere fazla güvenemiyorum nedense...

Benim en güvendiğim kilit sistemi D olanlar, geçmelilere fazla güvenemiyorum nedense...

çünkü mekanik değiller parçanın arıza yapması bozulma gibi bir riski yok tümüyle sıkıştırma kemer sistemine dayanan kendi kendine çalışan bir sistem siz onu çekip sıktıktan sonra kendi kendine açılamaz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar