He rmotosikletin kendi güzelliği ve özelliği vardır alternatifi ise birbirine benzemesede cbf 150 olabilir :cat::rendeer:
He rmotosikletin kendi güzelliği ve özelliği vardır alternatifi ise birbirine benzemesede cbf 150 olabilir :cat::rendeer:
CBR-125 in alternatifi CBF olamaz.... Bi kere tür ve kullanış amacı bakımından tamamen farklılar... CBR-125 in alternatifi 4 zamanlı da Yamaha YZF-125 R olabilir yada 2 zamanlı da Derbi GPR-125, Aprilla RS-125, Gilera MXR-125 veya GFR-125 olabilir... :cat:
Saygılar:bounce:
Orjinal O-Rİng li zincirini mi istiyorsun ? Bizim servsite çeşitler bütçelere göre mevcut istersen yardımcı olurum... :cat:
CBR-125 in alternatifi CBF olamaz.... Bi kere tür ve kullanış amacı bakımından tamamen farklılar... CBR-125 in alternatifi 4 zamanlı da Yamaha YZF-125 R olabilir yada 2 zamanlı da Derbi GPR-125, Aprilla RS-125, Gilera MXR-125 veya GFR-125 olabilir... :cat:
Saygılar:bounce:
sonuçta 1 aşağı gerisi yukarı değil mi _?
ekleyelim kanuni GT 250 :queen:
arkadaslar bisey sormak istiyorum yaz geliyor
yagmur yamur geciyorr
arka plakalıgı iptal edmek istiyorum
ama iptal edmek içinde camurlugun yarisini kesmek lasim
camurlugu kesmeden yarim camurlu satiliyormu bi bilginiz warmi??
bende hazır kesilmişi var, istersen takas yapabiliriz.![]()
Arkadaşlar merhaba,benim zincirim ömrünü tamamlamak üzere en kısa zamanda yeni zincire ihtiyacım var yalnız fiyatı 200 TL.
Daha ucuza bulabileceğim bi yer varmı bildiğiniz,sirkeciden felan bulabileceğimi söylediler,bildiğiniz bi yer varsa yardımcı olurmusunuz bana.