[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) abicim bak sana bi kıyak geçeyim arkadaşlar bu resimleri çeken makinada var bi hata hep turgay abinin namüsait anlarında çekim yapıyor yoksa turgay abi nasıl çıkar bilirsiniz --- :cat:

turgaycım fotograf makinesi gördüğünü çekiyo sıkma canını gayet iyisin :queen:

leyn deniz anasımısın balinamısın nesin yaw ikide bir ne resimleri kopyalıyon kardeşim tamam besbeter çıkmışım benmiyim ben bile tanımadım renksiz insan :)

kardesım bana ne kızıyon o resmı atana kız gıdıp kardesım aaaaaaaaaa kızdırma ola bılır tamam guzel dıl ama kotude dıl:cat: kırdıysak ozur dılemesını bılırız kardesım:rendeer::rendeer::rendeer:

tmm abi şimdi fatura bana kesilecek uzatmayalımm !!:wiinkk: hayır dayağı ben yemicek olsam tmm da :salut::queen:

ben bu resimlerde genelde çok kötü çıkıyom nedenini anlamadım ama burdakide benim yani çekendede takozluk oranı çok sanırım bununla aynı yerde bi sürü foto var hepsiciği çok güzel görünüyo

renklerine kurban beee

kardesım bana ne kızıyon o resmı atana kız gıdıp kardesım aaaaaaaaaa kızdırma ola bılır tamam guzel dıl ama kotude dıl:cat: kırdıysak ozur dılemesını bılırız kardesım:rendeer::rendeer::rendeer:

yaw harbi çok beter çıkmışım yaa kim çekti len bunu ççıksın ortaya
resim çekmeyi bilmiyen adamlara makina verirsen öle oolur:pr::pr:

ben bu resimlerde genelde çok kötü çıkıyom nedenini anlamadım ama burdakide benim yani çekendede takozluk oranı çok sanırım bununla aynı yerde bi sürü foto var hepsiciği çok güzel görünüyo

renklerine kurban beee

Sen bunlara bakma ayrıca sarı kırmızı yakışmış sana:cat::cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar