Motoshow'a gitmek için plan öneren ???

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Haftasonu için hava yine yağmurlu gözüküyor. Pazar günü için sabah kahvaltı ve sonrasında fuara gidiş için bir organizasyon yapacağız. Kahvaltı için fuara yakın mekanları araştırıyoruz. Buluşmaya gelen tüm üyelerede fuar davetiyesi temin edeceğiz. Bu konuda ayrı duyuru başlığı açılacak. Kahvaltı mekanı için önerileri olanlar burada yazabilirler.

erhan kahvaltı için sefaköy hacısayit nasıl olur geçenyıl biz yapmıştık gelenlerde memnun kalmıştı,eğer uygunsa burda yapabiliriz isterseniz gidip fiatlarda indirim yaptırabilirim.

pic0837co5.jpg

pic0842yk1.jpg

pic0843qo6.jpg

pic0844bl0.jpg

pic0845jx8.jpg

pic0846aq7.jpg

untitled.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fuara katılan firmaları nerden öğrenebiliriz?

Benim bildiğim katılımcı listesi;
KUBA MOTOR,YUKI, IŞILDAR MOTOR, KEEWAY PEUGEOT,EMRE YDK PARÇA,HEDEF MOTOR ,MOTO VİZYON,IŞILDAR MOTOR,TRİO POLARİS ,SALCANO,MUTLU AKÜ ,MOBİS BİSELECT ,KAWASAKI,POWER FM, MERT BİSİKLET,KARDEŞLER MOTOSİKLET ,E - RİDER,EPİSAN,DELTA - ZEUS ,VELO MOTO,ÇETİN CAN,LİFAN MOTOSİKLET ,EKESAN,RAMZEY,YILDIZ TİCARET ,MOTOTAŞ,SAMURA MOTOR,MOTAK,FERCO,HUDSON LEATHER,PIRELLI METZELER,MOTOTAL,KURALKAN,NERONS,LBC GİYİ,SATURATION,EMER BİREYSEL ,KORLAS ,GENÇ MOTOR ,NİC MOTOR,AVA PLASTİK,EPOKA,MOTOBOT,KİG START,ELBİR TEKSTİL.

Dün Daytona motordan Bülent beyden de, yamaha bayilerinin hiçbirinin fuarda motosiklet sergilemeyeceğini öğrendim. Bilginize.

erhan kahvaltı için sefaköy hacısayit nasıl olur geçenyıl biz yapmıştık gelenlerde memnun kalmıştı,eğer uygunsa burda yapabiliriz isterseniz gidip fiatlarda indirim yaptırabilirim.

Fuara yakın ve tanıdık bir yerse olabilir Ümmet abi.

Bu kriz ortamında,MT'nin Motoshow'da stand açmaması bence bu kadar dert edilecek bişey değil.Sonuçta dost sitelerde Motoplus'ta açmayıp,Motoshow'u tercih etmişlerdi.Bu seferde gidip onları ziyaret ederiz.Kahvaltıyıda sağlama yapalım,çünkü bi süre sonra adam yiyip yemediğini unutuyor.Akşamada zafiyet geçiriyorsunuz.

BILEN BLIYOR BILMEYENLERE NET YER SÖYLEYIN BIZLERDE BİR ARADA OLMAKTAN ŞEREF DUYARIZ HEM FUARDA MODELLER HAKKINDA FAYDA SAĞLAYABILIRİZ .:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben katılmıyom :mrgreen:

pic0837co5.jpg

pic0842yk1.jpg

pic0843qo6.jpg

pic0844bl0.jpg

pic0845jx8.jpg

pic0846aq7.jpg

untitled.jpg

ümmet abi burası olursa çok güsel olur banada yakın :) bende gelmek istiyorum hayırlısıyla bi aksilik çıkmassa gelicem artık tanışma zamanı geldide geçiçiyor bile:cat:

Ya arkadaşlar yagmur yagmaz inş. bende gelmek isterim yalovadan geze geze sizinle buluşup fuarı gezmek ama motor aldım alalı ne yagmur yağdı hadi tamam barajlar dolsun ama bende doldum yani !! patlayacam motorcağızımda durdugu yerde yıkamaktan eskidi artık offf yaa nerde kaldı yaz sıcaklar yagmur yagmasın sadece onada rağzıyım :pr:

arkadaşlar fuar için elimde birkaç tane fazla davetiye var.isteyenler varsa verebilirim.maltepe kartal civarındayım.yalnız davetiyelerin arkalarında herhangibir kaşe falan gerekiyormu bilmiyorum benimkilerde yok çünkü. 0532 485 23 36

Son düzenleme:
gerci daha kesin karar verilememis ama aranızda yeni yüzler gormek ıstersenız ben de varım arkadaslar:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akşam fuardaydım, hemen hemen her markayı görmeniz mümkün olacak, bol bol aksesuar firması var, birde hatun olayına bitenler geçenki afgan fuarıydı bu rus fuarı.:p

TT custom, kawa, power fm v.s. v.s...

Özellikle dainese geçen sene BMW'nin olduğu yeri komple almış, çok fazla çeşit sunacaklar gibi, bol bol da marka kask aksesuar var.

Herkese hayırlı olsun.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arkadaşlar yagmur yagmaz inş. bende gelmek isterim yalovadan geze geze sizinle buluşup fuarı gezmek ama motor aldım alalı ne yagmur yağdı hadi tamam barajlar dolsun ama bende doldum yani !! patlayacam motorcağızımda durdugu yerde yıkamaktan eskidi artık offf yaa nerde kaldı yaz sıcaklar yagmur yagmasın sadece onada rağzıyım :pr:

al benden de o kadar kardeşim, bende yeni aldım ve ağız tadıyla bi gazlayaamadım, barajlar %99a yakın doluluk seviyesindeymiş, özelden emesen adresimi ve tel veriorum eklersin bi yerlerde buluşup gideriz, organizasyon yapılacağa benzemio:queen:

Arkadaşlar merhaba organizasyon yapılıyor kahvaltı var oradanda fuar alanına geçilecek bu organizasyona katılabilirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba organizasyon yapılıyor kahvaltı var oradanda fuar alanına geçilecek bu organizasyona katılabilirsiniz

ilker&Burçin hangisi olduğnu bilmiorum:) amma çok güzel bi haber verdin.. en yakın zamanda buluşma detylarının olduğu topiciki beklioruzzzz

Teşekkürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar