resim

resim ii güzelde bi yorum falan yazsaydın arkadaşım ne bu böle damdan düşmüş gibi.nerede çektirdin neler yaptın anlar bişiler

arkadaşlar, siteye yeni resimler koymaya uğraşıyorum, eski yayla resimleri de bi sağa bi sola kaymış...acaba moderatör ark.lar bunu düzeltebilir mi? bu yaşta bu işler hakikaten zor oluyor.ilginize şimdiden tşk.ederim...

masaüstülük resim ama evet bi açıkla neresi burası, nası gidilir, bende çektireyim.

resim eklenecek mi...

sayın arkdaşlar,buralar rize,ayder yaylasından yukarı yerler.ben resim koymaya çalışıyorum.ama acemiyim de..geçen resimleri koyduk..şimdi imajestik,,teki yazılar deyişmiş..gözat yerine brovse filan yazıyor.resimler büyük ekran çıkıyor...bunları çözebilirsem açıklamalı yapacağım...

Son düzenleme:
2. resmi ilk konudaki bölüme ekleyebilirsiniz....değiştir e gelip son resimdeki link i oraya yapıştırın...resimler güzel gerçekten köprü çok güzel görünüyo... :)

burası da trovit yaylası.

denemeye devam..

bak ilk resim de gitti..tabii bu işi bilenler şaşırıyordur.nasıl yapamıyor diye haklılar.biz de 20 liyaşımızda 60 yaşındaki insanların bazı şeyleri nasıl olup ta anlamadığına şaşıyorduk.

Son düzenleme:
Abicim senin elin enduro alır,yazık oluyor hem sana hem süperlight'a:).Fotoğrafların yoruma ihtiyacı yok,kendileri konuşuyor zaten,Süperler:cat:!

bu günlük bu kadar..eski resimleri bulayım sonra devam edeceğim..umarım bu yaptıklarımın SİTE için bi mahzuru yoktur..hoşça kalın.

Güzel gezi ve güzel fotolar, teşekkürler.
Resim eklemeyi öğrenirsin üstadım, üzme kendini.
Ancak gördüğüm kadarıyla Superlight 150 zayıf kalmış.
Size ve bu gezilere en azından Honda XL 200 yakışır.
Gezilerinizin devamı dileğiyle.

resim eklenecek mi...

sayın arkdaşlar,buralar rize,ayder yaylasından yukarı yerler.ben resim koymaya çalışıyorum.ama acemiyim de..geçen resimleri koyduk..şimdi imajestik,,teki yazılar deyişmiş..gözat yerine brovse filan yazıyor.resimler büyük ekran çıkıyor...bunları çözebilirsem açıklamalı yapacağım...
adam yazmış arkadaşlar işte niye soruyosunuz hala.
süper resimler abicim eline sağlık sisin çöktüğü yerden motorla geçip sisi dağıtmak manyak olurdu.:cat:

Güzel gezi ve güzel fotolar, teşekkürler.
Resim eklemeyi öğrenirsin üstadım, üzme kendini.
Ancak gördüğüm kadarıyla Superlight 150 zayıf kalmış.
Size ve bu gezilere en azından Honda XL 200 yakışır.
Gezilerinizin devamı dileğiyle.

ismail ark..keway' elden çıkardım. 3 aydır motor araştırıyorum. hemen hemen bakmadığım motor kallmadı. daa...benim yaşım 60. dediğin kros tipleri bana yüksek geliyor. arkada yük o yollarda denge bozulunca o ağırlığı tutamam..ve ank.da oturuyor olmam dan hem uzun yol hem de bozuk yol...en önemlisi de,maddiyat biraz karışık oldu ama ist.fuara bi gideyim..durumumuma göre bi çözüm bulmaya çalışacağım.ilginize tşk.ederim.. . hoşça kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar