Mübarek Kandil Günü Hayırlı Bir Iş!!!

CERRAHİ' den Alllah razı olsun açmış topiği bende hayırlı bir iş ekliyeyim bu güzel güne die bu toiği acıyı dedim.

eskişehir beylikova kaymakamı sayın Mesut Gençtürk abimizin muhteşem bir projesi hayata gecmiş bulunmakta, MT ailesi olarak herkesin dolabında, vestiyerinde muhakak kullanmadıkları vardır bunlar için çok hummalı bir çalışmadır bu.

kullanmadıgınız fazlalarınızı allta yazan irtibat numaralıyla beraber banada ulaşabilirsiniz herkese saygılar.

Nüfusunun çoğu tarım sektöründe, çok az bir kısmı ise hizmet sektöründe çalışan Eskişehir ilinin Beylikova ilçesinin ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası düzenlenmektedir.

Beylikova kaymakamı Mesut Gençtürk'ün vesilesiyle başlayan kampanya sonucu bir sosyal market kurulmuş olup ihtiyaç sahipleri bu market sayesinde ihtiyaçlarını kimseye el açıp,yüz eğmeden temin edebilmektedirler.

Sosyoekonomik düzeyi çok düşük olan Beylikova halkının ihtiyaç sahiplerine giymediğiniz eşyalarınızı eski-yeni, kirli-temiz, küçük-büyük, yırtık-sökük demeden vermenizle birçok gönül yeniden fethedilecektir.

Gönderilen eşyalar gönüllü bir ekip tarafından yıkanıp,onarılıp,ütülenip,katlanıyor ve adeta bir mağaza gibi depolanarak ihtiyaç sahiplerini bekliyor.

Beylikova kaymakamı MesutGENÇTÜRK “ Sizin artık giymek istemediğiniz giysiler ihtiyaç sahiplerinin en değer verdikleri bayramlıkları haline dönüşebiliyor ” sözleriyle özetliyor sosyal marketi.

Desteklerinizi bekliyoruz,bu iletiyi sevdiklerinize gönderirseniz bizi çok mutlu edersiniz

SAYGILAR

İrtibat no: ben :yavuzhan baş : 0505 561 80 92 istanbul ünv. istanbul tıp fak.

Kdz. Ereğli: Hilal ÖZGÜMÜŞ ÖZGÜMÜŞ ECZANESİ no: 0372 316 32 48
Düzce : Hasan GENÇTÜRK no: 0536 418 95 53
İzmit : Celal GENÇTÜRK köseköy no: 0262 373 52 22
0536 273 18 48
İstanbul : Mehmet GENÇTÜRK no: 0505 662 02 37
Eskişehir : Beylikova Kaymakamlığı
İzmir : Doruk TÜRKOĞLU no: 0533 767 13 39
Ankara : Alp MUTLU no: 0505 317 28 92
Sakarya : Mehmet ERTUĞRUL no: 0535 775 15 68

neden anasayfada görünmüo anlamadım !!!

Son düzenleme:
güncel :)

önemli bir konu eskiler yenilenip teslim ediliyor ve buda gülümseyip dua eden insanlar demek

Faydalı bir konu teşekkürler.Adres var mı gönderebileceğimiz?

İrtibat no: ben :yavuzhan baş : 0505 561 80 92 istanbul ünv. istanbul tıp fak.

Kdz. Ereğli: Hilal ÖZGÜMÜŞ ÖZGÜMÜŞ ECZANESİ no: 0372 316 32 48
Düzce : Hasan GENÇTÜRK no: 0536 418 95 53
İzmit : Celal GENÇTÜRK köseköy no: 0262 373 52 22
0536 273 18 48
İstanbul : Mehmet GENÇTÜRK no: 0505 662 02 37
Eskişehir : Beylikova Kaymakamlığı
İzmir : Doruk TÜRKOĞLU no: 0533 767 13 39
Ankara : Alp MUTLU no: 0505 317 28 92
Sakarya : Mehmet ERTUĞRUL no: 0535 775 15 68

zaten verilmiş bunlardan birine ulaşabilirsiniz

güzel bir konu yavuzhan teşekkürler

en kısa sürede irtibat kuralım kardeşim....

arkadaslar dün biraz sorun cıktı galiba bn konuyu actım ancak 3 saat falan yayına girmedi konu sonrada sınavım olması dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldım, gönderilecek adresleri ve iletişime gecilebilecek kişileri yazdım aygül de tekrarlamış saolsun, gercekten bir sefer sahit oldum bu olaya verdiginiz eski eşyaları görseniz siz bile tanıyamazsınız, yıkanıp ütülenip yenilenip, sökükleri dikiliyor ve paketleniyor sanki hiç kkullanılmamış gibi oluyor.

duyarlı olan herkese teşekkürler. haftaya bi parti toplamayı düşünüyoruz, kullanmadıgınız terliğiniz dahi olur arkadaslar....

eve gıdınce eşime konuyu aktaracağım malum eşler daha iyi hazırlık yapar. sizlerede teşekkür ederim.

eve gıdınce eşime konuyu aktaracağım malum eşler daha iyi hazırlık yapar. sizlerede teşekkür ederim.

abi valla bizde eş yok kendi çabalarımızla dolap temizliği yapıyoruz:cherry::cherry:

bu organizasyon güzel olacak inşallah abi hemde çok güzel :)

yavuzhan abi sana mı ulaştıralım biz
bi görüşme yarlanacak mı yoksa nasıl yapıcaz?

yavuzhan abi sana mı ulaştıralım biz
bi görüşme yarlanacak mı yoksa nasıl yapıcaz?

face de de bi grup kurduk ilçe kaymakamının kardeşiyle beraber organize etmye caclısıyoruz oradaki üyelerde biraz daha artınca çeşitli noktalarda veya buluşma toplantıları ayarlayıp eşyaları oralarda toplamayı düşünüyoruz aygülcüm

bu arada ilgili face linki :
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=69910188017&ref=mf

kaymakamlıgın linki :
http://www.beylikova.gov.tr/default_B0.aspx?id=89

Son düzenleme:
tamam yavuzhan abi sağol ben toparladıgımda haber vericem sana
böyle birşeye duyarlılık gösterdigin içinde teşekkür ederim

Allah senden razı olsun kardesim..
Allah gonlune gore versin ne guzel bir iş yapmıssın :rendeer:
Allah kabul etsin insallah.

Allah senden razı olsun kardesim..
Allah gonlune gore versin ne guzel bir iş yapmıssın :rendeer:
Allah kabul etsin insallah.

ALLAH hepimizden razı olsun inşallah, teşekkürler abim :)

bu arada gönderecegimiz paketlerin ilk partisini perşembe gecesi yolluyoruz arkadaslar, sizinde göndermek istedikleri varsa bnmle iletişime geçebilirsiniz.

yavuzhan ilk gönderimi perşembe yapıcaksınız peki ikinci gönderim için bir tarih varmı aklında?

ALLAH hepimizden razı olsun inşallah, teşekkürler abim :)

bu arada gönderecegimiz paketlerin ilk partisini perşembe gecesi yolluyoruz arkadaslar, sizinde göndermek istedikleri varsa bnmle iletişime geçebilirsiniz.

yavuzhan abi yarın olmazda perşembe benden alabilirsiniz büyük ihtimal ben sana yarın akşam haber veririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar