katılım şartlarını topiğin geleceğini dikkate alarak önümüzzdeki günlerde yayınlicaz...
o maddelerden birinde kamışı belli bir cm in altında olanları almayalım
katılım şartlarını topiğin geleceğini dikkate alarak önümüzzdeki günlerde yayınlicaz...
öğlen oldu ne günaydını :cherry:
herkeze merhabalar oltacı takımı :rendeer:
o maddelerden birinde kamışı belli bir cm in altında olanları almayalım![]()
Selam Cem![]()
Hakkındaki iddialara ne cevap vereceksin merakla bekliyoruz![]()
ewet kamış kontrol komitesi ile ilgili aklında ki isimleri biliyorum zikretmeyelim badi...
ewet kamış kontrol komitesi ile ilgili aklında ki isimleri biliyorum zikretmeyelim badi...
-Bende yarışmaya katılmak istiyorum ama pek balık isinden anlamam.
-Bende yarışmaya katılmak istiyorum ama olta çapari v.s. takım taklavatım yok
Bende yarışmaya katılmak istiyorum ama çok kabiliyetsizim
ve benzeri tedirginlikleriniz mi var
O zaman arayın Recokarap'ı derdinize derman olsun.
Dünya; ağı,r hafi,f orta siklet ve bisiklet şampiyonu balıkçı recokarap imdadınıza yetişsin falan filan
ulen neler saçmalıom ben yaa öğlene kadar biraz fazla çalıştım beynim sulandı heralde
merhaba topik halkı![]()
iddialara itiraz edemez elimizde saglam kanıtlar var :queen:
bende geldim alooooo günaydın herkeze
![]()
iddialara itiraz edemez elimizde saglam kanıtlar var :queen:
bende geldim alooooo günaydın herkeze
![]()
şindi katıtları atıyorum:queen:
O tarihte 1 haftalık asker olacağımr: Geç gidenlere de pek sıcak bakmıyorlar:cherry:
Balık var mı ama, boşuna uğraşmayalım sonra:queen:
bende destansı bir dille ölümsüzleştiririm badi.
Ahada bende kamış buldum:queen::queen::queen: bende favoriler arasındayım artıkın
kaçılın bende bu acemilik varken denizden tavşan bile çıkarırım:cyclopsan
yahu buluşma ayarlıyosunuz en son benim haberim oluyo ::miiz::::miiz::
internete girmesem haberim olmıcak bensiz gideceksiniz hegelmicem işte
aygül ne demek gelmiyorum sensiz balıkmı tutulur![]()
havlaar güzel olursa ordayım inş,.,, balık tutmam oltadan balığı çıkarır kovaya atar, balıkla oynarım:queen:
Ben balık yemeye ve fotoğraf çekmeye gelebilirim ama tutamam valla yarışma dışı katılım var mı? Yanımıza bir kilo hamsi alıp gelebiliyor muyuz![]()
Yalnız bu aparat arkadaşımız daha önce bize anadolu kavağında balık ısmarlayacağını söylemiş sonra da kaza geçirdim ayağıyla yarı yolda bırakmıştı. Bu toplaşmayı da balıkları beleşe getirmek için yaptığını düşünmekteyim. Çünkü normal bir insanın 1 balık yediği sürede kendisi 1 kilo istavrit üzeri 1 büyük yeni rakı tüketebilmektedir!
Hosgeldin KKK nın yetkilisi![]()