önümden Kaçın Yeni Motor Aldım!!!!!

GKN

canım benim hayırlı uğurlu olsun tekrar, bununla beraber yaz başından beri bana güvenilerek alınan 20. motor oldu bu sanırsam, hepsi bi anda patlarsa şaşırmayın :p
allah nazarlardan saklasın, motoruna siteden bi arkadaşın yaptığı gibi mercekli far+xenon bide 2 egzoz attınmı tadından yenmez:)
allah kaza bela vermesin ercanım, unutmadan umarım motoru koyduğun yer güvenlidir, kapalıdır ve sağlamdır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
6 veya 7 motor olmuştur.sağol yavrum teşekkürler.allah kimseye kaza bela göstermez inşallah.senin yerin depomun üstüdür:queen::queen:
vaayy fanteziye bak:cherry: ercanabi abi benim garaj boş duruyo getir burda dursun motor :cherry::queen:
ee ne zaman ıslatıyoruz?

Son düzenleme:
kazasız belasız abim makina bomba gibi duruyor.
amin sağol. darısı senin başına:cat::cat::cat:
Ercanım hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin keyifle kullanmanı dilerim:cat::cat::cat:
sağol hasan abi.amin abi.havalar ısınsın keyfine bakıcaz inşallah:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
2007lerde kronik bi hastalık var, jant göbekleri arızalı her bakımda değişebilio valla, sonracığıma eksoz manifoldları sürekli paslanır, hele orta sehpa ne marka ? yolda giderken düşebilir :D

hele debriyaj balatası :cyclopsan sakın ss gibi seri kullanma debriyaj plakaları paramparça olur benden sölemesi:cherry:
desene hapı yuttuk kazıklandık. ama benim kisi 2006 model bence 2007de trafige çıkmış.
erhan motor sizin ordan geldi istanbula göçmen motordan:queen::queen:

abi sende sıra yeni sezona bi bomba beklıyoruz o kadar fuarda motorlara baktın ama hangi motorlara bilmiyorum :queen::queen:

resimlerden gördüğüm kadarıyla ön grenaj sağ tarafta sanki kırık var ,ben olsam almazdım ama ölene olana çare yok napıcan kullanıcan artık,canını sıkmak gibi olmasın ama
K A Z I K L A N M I Ş S I N birader.
Neyse hayırlısı olsun,
bide görmemişin motoru olmuş tutmuş avatara KW sını yazmış.
kazıklandırk müdür :queen::queen: sağol .müdür kw olayı kafamı bozmuştu ulen dedik adam bize yoksa 75hp makinamı sattı dedim. ama artık ruhsatlarda kw yazıyorlarmış. not:75 hp fazerlar 53 kw oluyor:cat::cat:
:p

neyse artık biraz kullan benim ybr ile takas yapar seni bu dertten kurtarırım:queen:

ama yan çantaları vermem ona göre:)

benim için motorda son noktayı koymuşsun,şekil olarak,karizma olarak, hız olarak hemen hemen herkesi tatmin edecek bir makina:cat:

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin::biggrinn::biggrinn::biggrinn

yağol çoşkun abi. senin ybr yan çantalarla süper olmuş. takas yaparsak üste kaç tl istersin.:cherry::cherry:
amin abi sağol. hiç birimiz kaza yapmaz inşallah:cherry::cherry::cherry:

sakın haaaa düşük devirde emiyor abi aman diyim,

gerekirse 100 le giderken 2. vitese bile atma :queen::queen::queen::queen::queen:

abi adını koymayı unuttum iyi hatırlattın hani givi falan varya bunlara ne desek hadi sen koy adını :queen::queen:

erke yapalım basınca darbeye dayanıklı yanmaz kırılmaz olurmu:cherry:

canım benim hayırlı uğurlu olsun tekrar, bununla beraber yaz başından beri bana güvenilerek alınan 20. motor oldu bu sanırsam, hepsi bi anda patlarsa şaşırmayın :p
allah nazarlardan saklasın, motoruna siteden bi arkadaşın yaptığı gibi mercekli far+xenon bide 2 egzoz attınmı tadından yenmez:)
allah kaza bela vermesin ercanım, unutmadan umarım motoru koyduğun yer güvenlidir, kapalıdır ve sağlamdır..
sağol gökhan tekrar teşekkürler geldin gördün inceledin. ok dedin.mercekli far -xenon-egzos inşallah şu belimi bir düzeltim yavaş yavaş yapıcaz.motoru koyduğum yer bizim garaj üstü kapalı kilitli yer . amin amin. allah kimselere kaza bela göstermesin. kardeşim inşallah sende istediğin makinaya en kısa zamanda kavuşursun:cat::cat::cat::cat:
vaayy fanteziye bak:cherry: ercanabi abi benim garaj boş duruyo getir burda dursun motor :cherry::queen:
ee ne zaman ıslatıyoruz?
sağol sinan motorun olduğu yer güvenli kilitli garaj kapısı var.
ıslatma derken fuara giderken yağmurda ıslatmıştık:queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eryılmaz kardeş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin zevkle keyifle kullanmak nasip etsin,fazerların arka egzostu ve deposunun kaslı yapısı beni bitiriyor,darısıda olmayanlara olsun

Eryılmaz kardeş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin zevkle keyifle kullanmak nasip etsin,fazerların arka egzostu ve deposunun kaslı yapısı beni bitiriyor,darısıda olmayanlara olsun
sağol teşekkürler.amin amin.benide tahrik eden arka egzosu olmuştu:cherry::cherry: inşallah allah nasip eder sanada:rendeer::rendeer::rendeer:
Hayallerimdeki motor fazer. Güle güle kullan kazasız belasız

inşallaha hayallerinden çıkıp gerçek olur.sağol.:rendeer::rendeer: amin

Dostum KAzasız Belasız Günlerde Kullanmak Nasip Etsin.. Bu arada Bu makineyi Amma Acayip Bi Yerde Saklıosun Yav.. Pek Güvenli Değil gibi Geldi Olmassa Odana Falan Koy Batteniyeyede Sar Üşütme Hayvanı :mrgreen:

hayırlı olsun.kazası belasın kullanmak nasip olsun
sağol . teşekkürler. sende hoşgeldin aramıza:rendeer::rendeer:
Dostum KAzasız Belasız Günlerde Kullanmak Nasip Etsin.. Bu arada Bu makineyi Amma Acayip Bi Yerde Saklıosun Yav.. Pek Güvenli Değil gibi Geldi Olmassa Odana Falan Koy Batteniyeyede Sar Üşütme Hayvanı :mrgreen:

amin sağol.güvenli güvenli arkasında akşamları araba duruyor garaj kapısıda kitleniyor. hayvan hiçbir yere kaçamaz:queen::queen::queen:
çok üşürse ben ısıtırım onu:p:p:p

dostum hayırlı olsun baya temizmiş.ben sormayı unuttum sen de sadece sorduklarımı yazmışsın.
fiyat nedir?

hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanmanı dilerim rüzgarın bol olsun :rendeer:

dostum hayırlı olsun baya temizmiş.ben sormayı unuttum sen de sadece sorduklarımı yazmışsın.
fiyat nedir?
:p:p:p 11000tl verdik sahibine

sağol kardeş:cherry:
hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanmanı dilerim rüzgarın bol olsun :rendeer:

sağol cağla teşekkürler. amin amin:queen::queen::queen::queen:

allah kzasız belasız yol yürütür inş.,
banada bir gün nasip olur bir Fazer inşallah
:rendeer:

hayırlı olsun canafar gibi duruyor ilk sürüş izlenimlerini merakla bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar