ohhh beee sonunda benim de motorum oluyorrrr

arkadaşlar 1,5 senelik motor arayışım sonucun da sizlerinde yardımıyla motoruma kavuşmak üzereyim, ybr 125 benim ilk motorum olacak ve kullanmayı da bilmiyorum. ehliyet mevzusuna gelince nisan sınavlarına yazıldım ve en önemlisi güvenlik ekipmanlarımıda bu hafta içi almayı düşünüyorum olmadı fuarda da alabilirm.
işte motorun ilanı.http://www.sahibinden.com/sok_fiyat_kacmaz_firsat_tertemiz_ybr_125-59WQQaXQQ12348179WQQpXQQdisplayitem
sahibini aradım ve motoru bana satacak, yalnız şöyle bir sorun var. motoru satacak olan arkadaşda motoru yeni almış fakat ruhsatı daha kendi adına çıkarmamış. onun ruhsatı kendi üzerine almasını beklicem ki alım satım yapabilelim, onun için çarşamba veya perşembe günü alım satım işlerini yapıcam. sizce bu motorda herangibir sorun varmıdır veya sizin görüşleriniz nedir tam olarak?

valla dostum az önce ben de ilgilendim hatta dedimki " bu adam deli midir nedir bu fiyata bu motoru satıyor" diye. :) emsalleri 2000den aşağı yokken bu 1599 demiş. açıkcası şüpelendim dostum :)

alırsan eğer bişeyi de yoksa karlı çıkarsın :)

Son düzenleme:
temize benziyor ama içine bilemem abi tabi :) siyah olması gayet güzel.. ama 11000 biraz garibime gitti normalmi ? yoksa bana mı garip geldi ?

ucuz olması ınsanı suphelendırıyor.ama bellı olmaz,kırız nedenıyle olabılır.anlayan bırıne goster,olumlu yanıt gelırse hıc dusunmeden al.sımdıden hayırlsı olsun.Şeref

kilometresi normal arkadaşlar.ama fiyat biraz ucuz geldi banada.ustaya baktırmak gerek almadan önce..

Motoru ruhsatı şu an kimin adına ise, o kişi, motoru direkt olarak sana satış yapabilir.
Sana motoru satan da bir dünya noter parası vermemiş olur.

Ruhsat sahibi kim biliyor musun, motorun ruhsatını gördün mü, haciz maciz olmasın da.

Kardeşim bence hiç kaçırma bazıları kredi kartına alıp nakite çevirmek için yapıyor. Bunu bilemem ama bildiğim tek şey bu motor sıfır ise ne kadar olumsuzluğu olsada garantisi olduğu için korkmadan al derim

135 Litre çanta olması mümkün mü ben feyizoglunda en fazla 55 lt görmüştüm.
Fiyat banada ucuz gibi geldi..

vallah kardeşim bu fiyat a bu motosiklet eğer resimdeki kadarda temizse ve eğer başka bir şeyinde de sorun yoksa kesinlikle bedava denecek kadar iyi fiyat ama bana soracak olursan ben çok fazlasıylan şüphelendim bu motosiklet den açıklama yazılarındaki kelimeler de hiç iç açıcı gelmedi sen bence motosikleti bi gör ve evraklarınıda araştır öyle al:rendeer:

bence bu motor bayağı zorlanmış bi motor neden dicek olursan kardeş motorun ön ve arka lastiği deişmiş ilk önce üstünden çıkan lastikleri sor çünki bi ybr ci kolay kolay lastikleri deiştirmez ve evraklarını kontrol etmeden sormadan soruşturmadan kesinlikle alma veeee motorun vidalarını kontrol et anahtar değmişmi die komple elden gecir motoru sesine gidişine herşeyini kontrol ettir km telini söküp yol yapmış olabilir...

arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için sağolun, dediğiniz gibi yapıcam zaten. önce bir motorcuya göstericem iyi derse dediğiniz gibi de evraklarda bir sorun yoksa alıcam, ayrıca almaya büyük ihtimal babamla gidecem, yani tek bbaşıma değilim, bi sakatlık çıkacağını zannetmiyorum. zaten size yazmamında amacı buydu, bende 1 aydır ybr125 lerin piyasasına bakıyorumda bana da ucuz geldiği için hemen balıklama atladım, satıcıyla telefonda konuştum adamın dediği şuydu: hastanede çocuğum var ve hastane parasını ödeyemedim dedi. ne kadar doğru ne kadar yanlış ama ben yinede görücem bakalım nedir ne değildir. inşallah temizdir de alırım, artık bunalıma girdim motorsuzluktan:queen:

bence bu motor bayağı zorlanmış bi motor neden dicek olursan kardeş motorun ön ve arka lastiği deişmiş ilk önce üstünden çıkan lastikleri sor çünki bi ybr ci kolay kolay lastikleri deiştirmez ve evraklarını kontrol etmeden sormadan soruşturmadan kesinlikle alma veeee motorun vidalarını kontrol et anahtar değmişmi die komple elden gecir motoru sesine gidişine herşeyini kontrol ettir km telini söküp yol yapmış olabilir...

hocam yazını okuyunca tırstım vallaha. bu kadar da vicdansız değillerdir herlade. sanırım bir ustaya göstersem herşeyinden anlar...

Motoru ruhsatı şu an kimin adına ise, o kişi, motoru direkt olarak sana satış yapabilir.
Sana motoru satan da bir dünya noter parası vermemiş olur.

Ruhsat sahibi kim biliyor musun, motorun ruhsatını gördün mü, haciz maciz olmasın da.

hocam yazdıklarını anladım da, mevzu şu. adam motoru yeni almış, satışını üzerine almış ama ruhsatı henüz değiştirmemiş. şimdi satış bu arkadaşın üzerinde olduğu için mecburen ruhsatı değiştirip kendi adına alması lazım diye biliyorum, kendi adına aldığı andan itibaren gidip kendi işlerimi yaptırıcam(alım-satım)

Son düzenleme:
sen bu motor piyasasındaki o.ospuluğu bilmiyorsun herhalde benim bildiğim öyle bayiler varki sıfır motoru km telini çıkartıp 3 ay kullanıp sonra sıfır diye satanları biliyorum... heleki ybr diyince kuryelerin altındaki motorlar ve hemen hemen en çok çalınan motorlar :D babanda olsa yanında bişe olmaz motordan anlamıyorsa önemi yok yani :( fakat motorcuya baktırmadan kesinlikle alma derim...

sen bu motor piyasasındaki o.ospuluğu bilmiyorsun herhalde benim bildiğim öyle bayiler varki sıfır motoru km telini çıkartıp 3 ay kullanıp sonra sıfır diye satanları biliyorum... heleki ybr diyince kuryelerin altındaki motorlar ve hemen hemen en çok çalınan motorlar :D babanda olsa yanında bişe olmaz motordan anlamıyorsa önemi yok yani :( fakat motorcuya baktırmadan kesinlikle alma derim...

hocam babamla gitmemin amacı gasp tarzı hırsızlığa mani olmak, kendi arabamızla gidicez. gelelim senin geldiğine şimdi hocam bende öyle düşünüyorum, motoru alıp bir motorcu ustasına göstericem ama esenyurt veya avcılarda tanıdığınız güzel ve kaliteli ustalar var mı arkadaşlar? mhyen arkadaşım sağolsun bana küçükçekmecede olan bir usta söyledi ama daha yakınlarda sizin tanığınız veya gittiğiniz ustalar varsa oraya götüreyim.

kardeşim bir değil bir kaç ustaya göster sonra benim önceki arabam gibi olmasın
4 takla atmış ama kimse bilemedi düşün sen bir kaç ustaya göster

toplam çantalar olabilir. depo üstü ve arkayla beraber. :)

nedir son durum aradınmı tekrar bu yorumlardan sonra ? :):mrgreen:

yok hocam aramadım, ona 1-2 gün süre verdim ruhsat işlemlerini yapması için. ondan sonra buluşucaz, önce kabaca ben bir motora bakıcam(fazla anlamasamda) sonrada bir motor ustasına gideriz, sonrasına da bakarız. yani 1-2 gün içinde belli olucak herşey, zaten iyi veya kötü sonuçları hemen size yazıcam.

Son düzenleme:
getir o mooru kumsal 41 e bi gaz versin sesini dinlesin bi tur atsin sana motorun seceresini çikartsin sonra ver tek teker ramçoya bi teker yapip debriyajin ömrünü söylesin sonra ver motoru bana bi uzun yol yapiyim eksiklerini söyliyim:queen::queen::queen:

bide digiboya ver son süratine baksin:cherry:

en son lokman hekime ver elektrik aksamina baksn hepimizden gecerse o motor alinir:D

Son düzenleme:
hadi hocam hayırlı olsun motor temizse kaçırılmayacak bir fırsat değerinin bayağı bir altında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru alıp bir motorcu ustasına göstericem
motoru almadan bi ustaya göster sen,hatta bikaç ustaya.olmadı yanında motordan anlıyan birisini al git.kontağı çevirsin sesini dinlesin bi,bikaç tur atsın şanzumanda frenlerde bi sorun varmı diye baksın,motor açılmışmı daha önce ona bakın:cat:
açıkçası bende süphelendim şimdi bu kadar ucuza niye veriyo diye:silent:üstelik daha yeni satın almış ruhsatı üstüne bile geçirmemiş:silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar