Bu Sese Kulak Verin, 2 El Motor Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hımm anladım , sen bana diyorsun ki sen kendını guvenceye al (ekipman)
sonra motorunu al dıyorsun oylemı sedatcım ...
eger boyle dusunuyorsan bak cok memnun oldum bu davranısına ben yanlıs anlamısım benı kucuk goruyorsun sanmıstım bende affidance

hımm anladım , sen bana diyorsun ki sen kendını guvenceye al (ekipman)
sonra motorunu al dıyorsun oylemı sedatcım ...
eger boyle dusunuyorsan bak cok memnun oldum bu davranısına ben yanlıs anlamısım benı kucuk goruyorsun sanmıstım bende affidance

aynen öyle diyorum sexi kardeşim:rendeer::rendeer:ayrica nickinde cok dikat cekici:queen::queen::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tsk ederım
benim içinde oyle derler oyuzden nikimde dikkat cekici olsun istedim...

:) Kardeş bol bol konu açmışsın bence 1000ytlye çin işi ikinci el bir scooter alırsın ama arkadaşlarında dediği gibi önce ehliyet sonra ekipman ama biraz daha para ayırman gerekiyor.

sevgili arkadaşım sexy motorcu ( motorcunun sexy olanını ilk defa duydum zira bizim kızlar koruma ekipmanından erkek gibi görünüolarda :( ) 1000 ytl ye ancak posası çıkmış çinli bi scooter alınırki onlada hava atılmaz hava atan arkadaşlarımızın sonun hazinle okuyoruz. Gelelim ehliyet olayına türkiyede hangi emniyet birimi Morosiklet ehliyetini ciddiye almıor lütfen yer ve şehir olarak yazarmısın zira bu suç duyurusudur. Kardeşlerimizin sana anlatmaya çalıştığı ehliyet olayı cepte taşınan bir belgeden ziyade sürüş ve trafik kuralları, ileri sürüş teknikleri motorla viraj alma yağmurlu havalarda motor kullanabilme vs. vs. off offf . bu neya güzelim memleketim nezaman aşacak bu sorunları

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki benim nekadar butce ayırmam lazım bu sızın dedıklerınızı tam manasıyla yapmak ııcnn...
1000tl ye olmuyor
pekı nekadar

motorcu kardeşim bilmiyorum ilgilenirmisin fakat ben motorumu satıyorum kanuni racer200 benim ilk başlama motorum bu gözun korkmasın vitesli diye,ilerde harbi harbi motor kullanman için vites i bilmen gerek,yoksa nerdeee o R1 ler:p:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilgilenirim tabiki nasıl olsa motor arıyorum
sen motorunla ılgılı bana soylemek ıstedıklernı soyle
hatta fotografı varsa onuda goster

aynen öyle diyorum sexi kardeşim:rendeer::rendeer:ayrica nickinde cok dikat cekici:queen::queen::cherry:

haha olm sana gülmekten kırıldım gene:D sedat 1 milyar yetmiyomu yani motor almaya ya bi ton şey demişsiniz o kadar üstüne gidilmez insanın ehliyeti bencede hemen alma hangimiz sanki önce ehliyeti aldık, ben açtıgın başlıgı beyenmedim sexy ne öle motorunuzu bana satın fln sahibinden com a gir orda tonla motor var ben sana 1.5 mlyra bulurum mesela :) al bi scuter cin malı gecin git antalyada saten trafik polisimi var :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
TAMAM gelsınde bakayım sana donerım okey mi

haha olm sana gülmekten kırıldım gene:D sedat 1 milyar yetmiyomu yani motor almaya ya bi ton şey demişsiniz o kadar üstüne gidilmez insanın ehliyeti bencede hemen alma hangimiz sanki önce ehliyeti aldık, ben açtıgın başlıgı beyenmedim sexy ne öle motorunuzu bana satın fln sahibinden com a gir orda tonla motor var ben sana 1.5 mlyra bulurum mesela :) al bi scuter cin malı gecin git antalyada saten trafik polisimi var :p

örnek motorcu işte:farao::farao::farao:eşrefle kınıyorum:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne yalan soylıyım gercekten gozumu korkuttular...
ama hersey benım saglıgım ıcın

Forumdan Uzaklaştırıldı
benı tek korkutan sey aslında motorun kazası
gercı sehırın ıcınde de pek kaza olmaz gibi düşünüyorum ama
umarım kaza olmaz...

benı tek korkutan sey aslında motorun kazası
gercı sehırın ıcınde de pek kaza olmaz gibi düşünüyorum ama
umarım kaza olmaz...

kaza yapmıyan motorcu daha görmedim :) ben 2 senedir kullanıyom bi kaç kere hastaneye gittim, anbulansada cok bindim :D 2 teker şeytan işi gel sen vazgec bu sevdadan :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
neden dikkatli binmiyorsunuz anlamıyorum ki
yavas kullanın biraz sizde canım

neden dikkatli binmiyorsunuz anlamıyorum ki
yavas kullanın biraz sizde canım

sen ne kadar dikkat edersen et g.zekalı araç sürücüleri sana hiç dikkat etmicekler ben arabaya kafadan girdim ya düşün adam şeridime girdi bi anda daha napim üstünden atlıyamazdım ya! onlar aslan biz ceylan anladın mı :)

ucuza kacım cın malı alıcaksın 1000 tl ama taksıt taksıt senden honda-yamaha parası cıkıcak test edildi kask vs korunma ekıpmanları kesınlıkle almalısın 30 tl kaskta var 250 tl de var daha ustude var senın secımıne baglı kendıne saglının ıcın kalıtelı dayanıklıyı secmelısın ehliyet konusuna gelınce ben motoru aldım ehliyet sertifika ile bile kullanmadım ne zaman ne olacagı bellı olmuyo ulkenın pıskopatı eksık olmuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar