[Ordu - MT]

ya kardes yaa hyoyu kaca alcan soylermsın onu alcagın paranın yarısına derbı albılırısm hem derbıler super ve motor parca sounun yok benden tavsıye ama senın kafana gırmek ıstemem

Ya aga iki zamanlı alasım gelmiyor! bi de 125 cc ne de olsa! uzun yola gelmez diye düşünüyorum!
Hyo için 5750-6000 vereceğim! Ama derbi alacak olsam kesinlikle 4000 den fazlasını vermem şahsen!
Sen derbi den memnunsun anlaşılan :) kaç km hıza ulasabiliyosun bi de uzun yol yapıyo musun hiç ?

evet memnunum ve cok guzel hele hızlnası ve goruntusu ben ordu merkezden korgan ılcesıne geldım ve rahat geldım ama soyle bırsey var orduda olsun fatsada olsun butun ılgıler makınanın uzerındeydı cok guzel bır duygu ha bu arda hıza gelırsek ben fazla zorlamadım ama 150 rahat yaptım zorlasam a60 yapardı neyse motor guzel

valla gor bence arkadsım mıllet makınayı 600 sannedıyor oda adamı bır hafaya sokuyor bır gorsen valla orduya geldıgın zamn bana haber ver ılk once makınemı gor sonra secımını yap derım ben ıyı aksamalr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ordu MT hareketli :mrgreen:

ASLında ; bi tane Derbi var :) 3500 peşine veriyor adam :) ALSam mı naapsam :)
18000 km de :)

vallahıckacırmaderımsana cbr den 10kat daha ıyıkardes hemdeyamahmotolruvar zaten moıtorkponuısunda sıkıntın yokonu bılesın

Doan abi o motordan Tuzlada da var. Bir iki kere yanına yaklaşıp incelemişliğim var egzoz sesi bi acayip :) zzzzz diye sinek vızıltısı gibi çıkıyor. Ama tip olarak 10 numara. Ama senin küçük motosiklet alman benim işime gelmez. Nede olsa yazları artçınım :mrgreen:

Valla İST a gidince bir bakacağım o dediğim derbi ye :)

Bi de cok yakıyor diyolar yahu :p

İstanbul' a ne zaman geliorsun Doan abi ?

alooo mıllet nerdesınz yaaaaa ben burda cok sıkıldım gelın surayı canladırlaım alooooooooooooooooooo:queen:

way ordu mt nolmuş böle canlanmış yok canlanır gibi yapmış ölmüş bidaha:mrgreen::p walla ankaralarda unuttuk orduyu aramıza hoş geldın derbici kardeşim yazın aktif olmakla beraber kışın tatlı su motorcularıyla doludur ORDU o yüzden yazı en kötü şartlarda benim orduya gelmemi beklicen:) bu arada tireboludan çako yla tanışmışsınız sanırım gidin gelin birbirinize bi kaç gezide bulundu kendılerı bizlerle her ne kadar ordu ya gelme fobisi olsada :mrgreen:

uLa bi motor alamadım :) Gerci istediğim zaman alırım artık :)
Ama Ordu'dakini almam o paraya :p

pahalı wala ucuza denk gelır buuk sehırlere bak derim ben sana zaten diyorum bidaha diyim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar