Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

asm

benım bıyumda 1.86 ama ole komık duran bır olay yok rahatlıkla bınebılırsın....

sana fıkır versın....

asım kardes ıste ınsanlık bole bısı ıcten gelerek cıkar beklemeden yapılan seyler...senı tebrık edıyorum...ne zaman alıyoruz 600 f ı sana kardesım...gecen ıboyla konustum araba alacakmıssın...

600 F ile araba almak arasında kaldım açıkçası.

Olmazsa bir süre Agility ile idare edeceğim.

Aslında maddiyat açısından motor almam parayı veren babam(sağolsun) açısından belki daha iyi olacak ama misal ,motora 10 vereceğine git 15'lik bir araba al fikri bizimkilerde de hakim.

İlerde daha yeni teknoloji,daha temiz bir 600'lük alırım diye düşünüyorum inşallah. (şayet şimdi araba alırsam)

Dün Eskişehir yolunda CEPA taraflarında bir arkadaş ile yürüyorduk.

Yanımızdan yeni kasa bir GSX-R 600(veya 1000) geçti. Yeri göğü inleterek ilerliyordu.

Arkadaşa döndüm " işte ben bu sese hastayım" :)

Performans elbette bir zevk unsuru. Ama şu ses olayı yok mu? Beni bitiren unsur bu.

Hayırlısı olsun.

Arkadaşlar 2006 Model ; 2008 çıkışLı ; 3000 km de Hyo var :) Alayım mı ? 6000 TL istiyor ?

bu motoru zaten bu adama myhen satmıştı, yatırmış motoru. yağ atıyordu motor en son ustası bişi olmaz demişti :D

karayılan´isimli üyeden Alıntı
selam arkadaşlar ya forumda Hyosung gt 250 Comet'in topiği varmı ben aradım bulamadımda size zahmet varsa bi link atabilirmisiniz motor hakkında bilgi almak istiyorum.tşk

çok sağolun ya verdiğiniz cevaplar için

kardeş bak sorunum üste yazdım ama millet görmezden geldi sanki

Sirkeci'ye gitme ihtimalim yok ama tavsiyeni Ankara'da değerlendireceğim hocam. Sağolasın :)

Pardon ben o ayrıntıyı gözden kaçırmışım.:) İllaki orada da mobilet sinyali bulursun bence de.

selam arkadaşlar ya forumda Hyosung gt 250 Comet'in topiği varmı ben aradım bulamadımda size zahmet varsa bi link atabilirmisiniz motor hakkında bilgi almak istiyorum.tşk

GT 250 Comet
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/2145-hyosung-gt-250-comet.html

Hyosung MT Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-mt-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

:)

Son düzenleme:
karayılan´isimli üyeden Alıntı

çok sağolun ya verdiğiniz cevaplar için

kardeş bak sorunum üste yazdım ama millet görmezden geldi sanki

Bende bulamamıştım. Burdan takip ediyorum.

benım bıyumda 1.86 ama ole komık duran bır olay yok rahatlıkla bınebılırsın....

sana fıkır versın....

asım kardes ıste ınsanlık bole bısı ıcten gelerek cıkar beklemeden yapılan seyler...senı tebrık edıyorum...ne zaman alıyoruz 600 f ı sana kardesım...gecen ıboyla konustum araba alacakmıssın...

arkadaşım resim için teşekkür ederim.
resimden anladığım kadarıyla gayet süper duruyo.
motorunu da güle güle kullan :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar