geçen sene aynı büyüklükteki çalıştıgım firmenın hatta kullandıgım ızuzu kamyoneti de çalmışlardı nasılmı :
cumartesi akşamı deponun yanına çektim aracı, o zamanlar baston kilidi kullanmıyorduk, pazartesi sabahı işe geldim diger usta sen bursaya gitmedin mi dedi yok dedim, genelde araba yoksa ben sabah erkenden bursaya giderim mal almak için, bazende patron gider, dedik heralde patron gitti.
neyse diğer aracı almak için patronun evine gittik, zile bastık anahtarları atsınlar diye birde baktık ki patron camda.
ee sen bursaya gitmedin mi yooo, araba yok yerinde dedik, gittik baktıkki arabayı çalmışlar:
neyse ki 3 gün sonra karakoldan gelen telefonla araba iş yerinden 80 km uzakta terk edilmiş,
adamın biri aramış karakolu kapımın önünde kocaman kamyon var gelin alın demiş.
sonra da bize ulaşmışlar tabi,
ama araba eksik yok sadece benim tüm aksesuarlarımı çalmışlar, kolon, jant kapakları tespihler, vs vs..
geçenlerde de deponun önüne çekilmiş 37 plakalı bir araç deponun önünü kapamış diye araç üzerinde olan telefonu aradım,
abi arabayı deponun önünden alırmısın dedim, adam plaka kaç dedi söyledim,
megersem araba çalınmış, adam da abi arabayı sakın kimseye verme geliyoruz dedi adresi verdim adamlar geldi sonra polisler felen.
araç kırkayak ve 12 tekeri de çalmışlar gidebilsin diye eski 4 teker takmışlar.
aracınız kapalı kasa ise sakın kapıları kilitlemeyin genelde içinde mal var diye çalıyorlar, içini boşaltın öyle bırakın.