motorum gittiiii:(

arkadaslar 98 yılında 0 km olarak aldığımız aşleden resmen bir fert gibi olan motorum gitti artık yaza kadar arabayla fln idare edecem ancak aglamaklı oldum cok zor bir duyguymus :salut: adam bindi giderken bide gazladı benim evladım gibiydi anlarsanız siz anlarsınız sizce ne marka ne model alıyım tarzım ss ama bel agrılarım cok erken basladı motorum yzf r 1 di yerini ne tutar maddi kısmı belli bir yere kadar mesele değil ama onun yerini ne tutar? yardım ederseniz öneride bulunursanız sevinirim ayrıca motor yoshimura rs-3 egzost vardı 0 almıstım onu söktüm 10000 ytl ye kırık granajıyla ucuza gitti gerçi sağlık olsun

soruyu harbidenmi yoksa namludanmı soruyon:) kardeş R1 im var diyodun millete ne aliyim diye soruyon ben geripsedim olayı kusura bakma yani :S

kawasaki er 5
honda cbf 500
ben olsam bu iki motordan tekini alırdım.
geçmiş ol:)sun

98 R1 i kırık grenajla birde eksozu sökerek 10.000 tl ye verdiysen bence sevinmelisin..tabi alıştıgın motor ben schooterımı sattıgımda bile adam gözden kaybolana kadar avaba dedim =) alıcaktım elinden =) kıyamadım..sana şimdi 2008 R6 iyi gider =)

Moderatör
R1 den sonra R6 gitmez gitmeeez :) Touring yada Enduro alma zamanın gelmiş senin hocam..

Valla arkadasın dedıgı gıbı 98 Model Grenajı hırpalanmıs egzozunuda cıkarmıssın Orjı takmıssın ve 10 Bın ytl ye gıtmıs tabıı yılların dostlugu var aranızda kolay degıl ama gercekten 10 Bın ytl ye sattıgına sevın bence..

Sımdı yenısını Allah Gönlüne göre versın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar