[İstanbul MT]yeni yılın ilk günü ilk buluşması tophanedeyiz :)

2008 de yaşadığız bi çok güzel buluşma oldu
2009 da da yine aynı güzellikleri hep birlikte yaşamamızı diliyorum

veee diyorum ki;

yeni yılın ilk gününde ilk buluşmamızı yapalım....

hadi bakalım kimler bizimle :wiinkk:

saat:19:00
yer:tophane keyf kafe

dip not:tophanede sorun yaşadık niye oraya gidiyoruz diye düşünenler sorunu yaşadığımız kafe bu değil.
keyf kafe xx şerif in tanıdığı ve hiç bir sorunumuz olıycak :cat:

yani nargile içmek mecburi değil :p:p

yahu randevuyu 2009 a alamıyorum siz idare edivern :queen:

arkadaşlar bu buluşmaya geliyorum yılbaşı buluşma akşamına gelmiyenlerin ifadesini almak için ordayım onlarda gelir heralde kendilerini biliyorlar:rendeer::)

Ben yılbası gecesınden daha yenı kalkıyorum. Dun herkeze tesekkur ederım. Ozellıkle gurkan abıyele cem abiye :) Bızım ıcın dukkanı actı ve hala orda beklıyor. Sabah karnımıda doyurdu oh ne guzel iş :) Sonra dila ablaya tesekkurler. Ve gerıya kalan herkeze tesekkurler o mutlugu verdıgınız ıcın daha cok sey yazıcaktımda banane mıllet gelseydı :mrgreen:

Son düzenleme:
şeref değil o bi kerem şerif olucak düzeltelim adı :p

tamam tamam düzelttik :p
tarihle oynadıgım için geliyorumun yalan oldu bi zahmet bikez daha işaretliyi ver :p

arkadaşlar bu buluşmaya geliyorum yılbaşı buluşma akşamına gelmiyenlerin ifadesini almak için ordayım onlarda gelir heralde kendilerini biliyorlar:rendeer::)

gelmeme lüksü kalmadı sanırım gelemiyenlerin (ben)::blusssh:::utangac:

Son düzenleme:
Ben yılbası gecesınden daha yenı kalkıyorum. Dun herkeze tesekkur ederım. Ozellıkle gurkan abıyele cem abiye :) Bızım ıcın dukkanı actı ve hala orda beklıyor. Sabah karnımıda doyurdu oh ne guzel iş :) Sonra dila ablaya tesekkurler. Ve gerıya kalan herkeze tesekkurler o mutlugu verdıgınız ıcın daha cok sey yazıcaktımda banane mıllet gelseydı :mrgreen:

sen yattın kalktın ben hiç yatmadım ama süper bi geceydi :wiinkk:catlasınlar işte gelmiyenler :bounce:

Tamam 2009'a nasıl girersek öyle gidermiş.Bu defa gelelim bari, hazır bize de yakınken.Akşama görüşmek üzere.

Motosiklet almadan hiç bir buluşmaya gitmeyeceğiz diye söz vermiştik kendimize ama neyse bozalım bir seferliğine.

sen bunu yıllar öncede yapıyordun.

ayça cafe:cat:

aaaa süpersin babaçi yaaa :)
kaç senesiydi? hatta hepimizde birer peçete vardı üzerinde imzalarımızın oldugu :p
dur bulmam lazım :cherry:

ne günlerdi ya ne manyaklıklar yaşadık hep birlikte :)
yaşlandıkmı ne :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw bigünde anadolu yakasında yapın şunuda gelelim yaw

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğer yatısebilirsem bende gelmeyi düşünüyorum bide yağmus yağmassa tabii.

walla gürkan abi oraya gelseydim cebimde olan tüm param belliydi saten geri dönemezdim oradan :pale: bende ondan gelemedim son dakka ewle ilgili harcamalarımda olunca az

sen yattın kalktın ben hiç yatmadım ama süper bi geceydi :wiinkk:catlasınlar işte gelmiyenler :bounce:

ama şerif saolsun çok daha güzel bi şekilde eğlendik bizde :queen:

Yahu cadı alemsin:mrgreen:

ooo sadece o alem olsa :mrgreen:

yaw bigünde anadolu yakasında yapın şunuda gelelim yaw

mangal partisi felan yaptık kaç kerede o zamanlar nerelerdeydin :queen:

neyse arkadaşlar ben yatıyorum dünde az uyudum bi 2 saat kestirecem tophanede görüşürüz =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar