Ya bu resim Seda Üren'in uçankuş.com'daki resmi değilmi....:queen:
selamlar arkadaşlar. yeni yıl dileklerinize teşekkür ederim. ben de hepinizin yeni yılını kutluyorum. akşama mersine gitme planı suya düştü. adanada kuzenlerimle olacağım. siz nerede toplanıyorsunuz. yazarsanız 1-2 saatliğine de olsa uğramayı isterim.
bu arada kendim gelmeden resmimi yollayayım sizlere
![]()
selamlar arkadaşlar. yeni yıl dileklerinize teşekkür ederim. ben de hepinizin yeni yılını kutluyorum. akşama mersine gitme planı suya düştü. adanada kuzenlerimle olacağım. siz nerede toplanıyorsunuz. yazarsanız 1-2 saatliğine de olsa uğramayı isterim.
bu arada kendim gelmeden resmimi yollayayım sizlere
![]()
formu kirletmemek için küçük bir alıntı yaptım...
--------------------------------------------------------------------------
demirgürsel:
başta söyleyim : fake deyilsen cavabım :
bizde şakasına takılan arkadaşlar oluyor arada, zararsız şakaları, daha önce bayağı bir merak ettik kim diye ama bizden biri çıktı.o yüzden böyle damdan düşer gibi yazanlara tedbirli yazılıyor.
gelelim asıl cevabıma:birilerine ihtiyacımız gerçekten yok, bizim ortamımıza uyum sağlayacak kişiler zaten bizi buluyor.dışa kapalı deyiliz, eyer amacın bu sayfaya yazmaksa sadece, yaz kafana göre.ama arkadaş çevresine katılmaksa burada olmamıza yada olmamamıza sen neye dayanarak yorum yapıyorsunr: .kimseyi tanımıyorsun, kimse seni tanımıyor, burada senin baban yaşında insanlar var o yüzden haddini bilerek yazmalısın.
4. MT İlGruplar Forumu Kuralları ve formun amacı
İlk Kural
4.1. Bu forumun amacı sizi kendi ilinizdeki motosiklet severler ile iletişime geçirmek ve birbirleri ile tanıştırmaktır.
Genel olarak tüm forumların amacıda paylaşımdır.
Demek istediğimide açayım biraz...
Şayet kapalı bir grupsanız.
Birbirlerinizi tanıdığınız ve zaten iltişiminizi kurduğunuzdan dolayı bu sayfaya ihtiyacınız yok.
Verilecek iki cevap var
1-Biz böyle bir grup değiliz tanıdıkça anlarsınız olur...
2-Biz kapalı bir grubuz burda sadece resimlerimizi paylaşıyoruz yeni arkadaşlar yeni grup kursunlar olur...
Aslında uzatmaya yada bir şey yazmaya gerçekten niyetim yoktu.
Taki demirgürsel arkadaşım haddimi bildirmeye çalışana kadar.
"Yaş ve statünün paylaşım için bir fark yaratmaması gerektiğini düşünüyorum"
Babamlada gerektiğinde tartışıyorum...
Herkese iyi yıllar.:rendeer:
Motosiklet bir yaşam biçimidir...
formu kirletmemek için küçük bir alıntı yaptım...
demirgürsel:
başta söyleyim : fake deyilsen cavabım :
bizde şakasına takılan arkadaşlar oluyor arada, zararsız şakaları, daha önce bayağı bir merak ettik kim diye ama bizden biri çıktı.o yüzden böyle damdan düşer gibi yazanlara tedbirli yazılıyor.
gelelim asıl cevabıma:birilerine ihtiyacımız gerçekten yok, bizim ortamımıza uyum sağlayacak kişiler zaten bizi buluyor.dışa kapalı deyiliz, eyer amacın bu sayfaya yazmaksa sadece, yaz kafana göre.ama arkadaş çevresine katılmaksa burada olmamıza yada olmamamıza sen neye dayanarak yorum yapıyorsunr: .kimseyi tanımıyorsun, kimse seni tanımıyor, burada senin baban yaşında insanlar var o yüzden haddini bilerek yazmalısın.
4. MT İlGruplar Forumu Kuralları ve formun amacı
İlk Kural
4.1. Bu forumun amacı sizi kendi ilinizdeki motosiklet severler ile iletişime geçirmek ve birbirleri ile tanıştırmaktır.
Genel olarak tüm forumların amacıda paylaşımdır.
Demek istediğimide açayım biraz...
Şayet kapalı bir grupsanız.
Birbirlerinizi tanıdığınız ve zaten iltişiminizi kurduğunuzdan dolayı bu sayfaya ihtiyacınız yok.
Verilecek iki cevap var
1-Biz böyle bir grup değiliz tanıdıkça anlarsınız olur...
2-Biz kapalı bir grubuz burda sadece resimlerimizi paylaşıyoruz yeni arkadaşlar yeni grup kursunlar olur...
Taki demirgürsel arkadaşım haddimi bildirmeye çalışana kadar.
"Yaş ve statünün paylaşım için bir fark yaratmaması gerektiğini düşünüyorum"
Babamlada gerektiğinde tartışıyorum...
Tüm Adana MT'nin yeni yılını kutlar, 2009'u mutlu huzurlu ve krizsiz geçirmesini dilerim. Bu aksam Cengiz abinin ev sahipliğiyle 2009'a girecek tüm arkadaş, abi ve ablalarımada bol kahkahalı neşeli bi gece diliyorum gönlünüzce eylenin.
Gökhan![]()
arkadaşlar hani tarif etmemişsiniz buluşacağınız yeri.
calışmak güzeldir birde calışmayanları düşünün :cherry: cok sıkıcı
çalışmak güzelde bugün ve bu saatte çalışmamayı tercih ederdim![]()