Serdar hocam 100 ile 300 bir olur mu demişsiniz de 50 ile 100 de bir olur mu?
Kanun açık ve net olarak belirlemiş 50 demiş.
Ben 100 yapıyorum bence normal diye bir savunma hakkımız kesinlikle yok.
Gaz olayına gelince bireysel olarak kendi durumumu söyleyim, en acemi olduğum dönemlerde bir arabadan sarkan iki abla hadi hadi teker yap teker yap moduna girmişti, el kol haraketiyle gidin işinize dedim.
Şimdi daha gelişmiş bir acemiyim, boşluğu bulunca gazı kitliyorum, bir bayan beni farkedipte camdan sarkana kadar ben onu 2-3km geçmiş olurum, dolayısıyla gazlarına yine gelemem.
De SS yasaklansa nolur yani, gider spor araba alırım, modifiye ederim.
Acemilik hızdan daha büyük bir tehlike, 10 yıldır motor sürüp halen kıçıyla kullandığını sananlar var malesef, açıkcası motor sürmeyi bilmeyen motorcular var, ben asıl onlar için korkuyorum.
Kafasına nazi kaskı geçirip motosiklete binen biri zaten olayın ciddiyetini kavrayamamış demektir, e bunlardan her yerde var...
Başlık hatalı ister kızın ister kızmayın hatta hatanın ötesinde bencilce.
Asıl çılgınlık 4 şerit otobanda en sol şeritte 50-60 la motosikletle gitmek, asıl çılgınlık teknik olarak çok yetersiz aletleri limitlerinde kullanmak, işin aslı bu ve kimse farkında değil.
Açıkcası trafikte en çok diğer motosikletlerden korkuyorum.
Araba sürücüleri de diyorlar ki, motosiklet trafikte olmasın, küçük olduğu için aynada göremiyoruz.
Sizin mantığınızla aynı bakış açısı işte.
Motosiklet kullanan birinin böyle bir başlığı açmasını ben normal bulmuyorum.
Diğer taraftan doğa ekolojik denge olayıdır, ölümler olmassa toplu ölümler olmak zorunda, sınırlı kaynaklar var ve canlılar yaşamlarını sürdürmeyi diğer canlıların yaşamlarını erken sonlandırmasıyla sağlıyorlar.
Ben ölücem, kurt solucan olucam (petrol de olabilirim), o toprağı eşeleyecek hava almasını sağlayacak, kuş onu yiyip dışkı bırakıcak toprağın verimli hale gelmesini sağlayacak bitki büyüyecek gıda olacak oksijen kaynağı olacak ki yaşam devam edecek.
Yapma ölürsün etme ölürsün dokunma ölürsün, nereye kadar?
Sonsuz yaşam vaadeden bir motosiklet varda ben mi bilmiyorum:S
Kimse suç işlemesin, kimse yerlere çöp atmasın, herkes mükemmel olsun...
Eee o zaman polise gerek yok askere gerek yok savcıya hakime avukata temizlikçiye çöpçüye gerek yok... ee napacak bunca insan nasıl beslenecek nasıl kazanacak?
Açlar ordusu o da eşittir suça meyilli insan ordusu hoop döndük başa.
İyiler kötülere muhtaçtır, onlar sayesinde iyiler.
Yaşayanlarda aynen böyle ölenler sayesinde yaşıyorlar.
Kabullenmesi zor ama gerçekler böyle, hayat acımasız ve bizim için asla kusursuz değil.(döngüsel olarak bakınca mükemmel ötesi saat gibi işliyor)