Yumurtalığa Niyet,Hayaletin çiftliğine Kısmet Gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isocum alınıyorsan günaydın o zaman:bounce:

demirim gürselim,yorumların için teşekkürler ne yaparsın sulak yerde büyüyünce bacakları yada kafayı koyacak yer bulamıyorum:mrgreen:

fuat ustam sendemi tatlı su motorcususun yoksa:cherry:

Hiçbirşeyden kuşkulanmamana imrendim derken kuşku yaratacak ne olduki onu anlamadım sadece millet tırstı yağmurdan eririz zanettiler leydiler,haşmetler,hyolar cbr ler ıslanmasın dediler:queen:arabayla geldiler bi dahaki geziye bende cıncırla gelicem en azından motorun yarısı kadar üstünü örtmek yıkamak daha kolay:queen:
bu arada ben yatar yarın malum işe gidiyoruz erken kalkacam herkese iyi geceler bol sucuklu rüyalar

kötü başlayıp sonradan murat abimin davetiyle harika ötesi keyifli bir gün gecirdik herkese teşekkürler iyiki varsınız :rendeer:

murat abime ayrıca teşekkürler :cat:

Moderatör
Offf karnımda açıktı şimdi görünce.. Güzel kareler, midemin gurultusundan belli :) Emeğinize sağlık..

Adana İl Temsilcisi
bende bu keyifli dakikaları geçirmemizde vesile olan MURAT kardeşimize,bizleri çiftliğinde ağırladığı için teşekkür ederim.sevgilerimle.

Mersin İl Temsilcisi
aboooovvv , rr larla dolumuşçuluk yapanlar, çekirdek poşetini zimmete geçirenler, ağaçlara çıkıp kırkpınar halüsülasyonu görenler hepsi burda yaw...

allah mutluluğunuzu daim etsin, canlarım benim... hepinizi seviyorum :)

Emeği geçen, sucukları soyan, sucukları doğrayan, sucukları pişiren vede sucukları yiyen ve diğer konularda emeğe geçen herkese teşekkürler :rendeer: ama asıl büyük teşekkürler murat kardeşimize bizim kahrımızı evinde çektiği için :mrgreen:

artık bi dahaki sefere davet ettiğinde tabi ederse:pdünkü talandan sonra zor diyorum,ağaçlarda meyvenin olmadığı zaman çağırır

şimdi gördüm fotoları yine canım sucuk çekti yaws::dpac::::dpac::
harika oldu dünkü kısa gezimiz ama yol yapamadık kısmet
bu arada benim motır kullanırkene çektiğiniz fotolar nerde :silent: o kadr çırpındım bilmem ne bi de ceviz diye çıktığım dut ağacındaki foto var tabi bora abi kimin makinasıydı ya özelden ya burdan atılsın görmek istiyorum
hluk abi sende at fotoları brn güsel fotolar çektiydim :cherry:

ayrıcanaaaa
murat abiye teşekkürlerimi borç bilirim harikaydı abi çok çok teşekkür ederiz sen olmasan naapardık :rendeer:

Merhaba Arkadaşlar. Adana Mt ile ilke ve son olarak Kozan gezisine katılmışdım ve gercekten cok zevkli ve güzel bir gicirmişitim. Bu geziyide sagolsun sencer abi arayıp haber verdi ama işlerimin yogunlugu nedeni ile gelemedim... Adana MT gercekten güzel gezilere imza atıyor.... Hepinize ayrı ayrı teşekkür eder güzell gezilerinizi devamını dilerim... Ayrıca il grupları olarak da ADANA MT hep lider durumda. :cat::cat::cat:

ya biz gelmeden sucukları şöyle ekmek arası dürüm yapılıp arasına domates soğan biber hazırlanmış olsaydı daha güzel olacaktı ama buda iyidi herşey için teşekkürler murata da ayrıca teşekkür ediyorum adana mt 1 numara

Adana'nın Yumurtalık (Ayas) ilçesi güzel bir ilçe. 1988'li yıllarda orada İl Özel İdaresine ait bir otelin işletmesini yapmıştık. Bende iyi ve de kötü anıları var.

İnşallah motosikletle ziyaret etmek nasip olur.

Güzel bir gezi olmuş, tebrikler. Yalnız fotoğraflardan bazılarını ayıklaman lazım. Kimi bozuk çıkmış, kimi bir diğerinin tekrarı olmuş. Ayıklarsan daha rahat bakılır.

Selamlar.

Bunlarda bendeki fotoğraflar biraz geç kaldı ama kusura bakmayın

1.
img6340resizeqb5.jpg

2.
img6343resizeiv3.jpg

3.
img6344resizeln3.jpg

4.
img6345resizerb4.jpg

5.
img6347resizegj9.jpg

6.
img6348resizepa7.jpg

7.
img6349resizeyt5.jpg

8.
img6351resizenj2.jpg

9.
img6353resizeft0.jpg

10.
img6354resizede5.jpg

11.
img6356resizeil0.jpg

12.
img6357resizepu2.jpg

13.
img6358resizedw2.jpg

16.
img6362resizeht5.jpg

17.
img6365resizekh2.jpg

18.
img6366resizezk5.jpg

20.
img6368resizegn1.jpg

21.
img6369resizerz2.jpg

22.
img6370resizeng6.jpg

24.
img6372resizevp5.jpg

25.
img6373resizewh5.jpg

26.
img6374resizetg4.jpg

27.
img6375resizetc8.jpg

28.
img6363resizetd0.jpg

Son düzenleme:
serdar23_Bilgem herzaman bekleriz,fotolar aceleye geldiği için ayıklanma şansı olmadı eve gidince çift olanları silerim boşu boşuna siteye yük olmasın,teşekkürler

sanki istanbuldaki bizim sucuk mangal partisine bir misilleme yapılmış buradan :p

arkadaşlar sakın beni yanlış anlamayın yorum yapmıyorum ama farklı bir resim farklı bir bakış açısı siz ne dersiniz

ben bişey anlamadım ahmetim sanırsam karnım acıktı ondandır,ama ümitin duruşu bana göre çok soft olmuş çenkisde tam tersi:queen:

teşekkürler mustafa ama gezecek yermi yok aynı noktaya 2-3 farklı yoldan gittinmi bütün sene gezecek yermi bitiyor. Haa unutmadan biründe maraşa geleceğiz ona göre sana haber veririz tavaları hazırlayasın ama.

ne demek hocam ya beklerim

yahu cengizcigim her hafta lokmayı götüryon ama sende hiç gelişme yok yemiş gibimi yapıyon napıyon.:)

halukcum yeni resimler için teşekkürler.eline sağlık
bugün muratımla beraberdik, her zaman beklediğini söyledi:cherry: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar