A.Y.F.E.R bu gün doğdu

sitemizin en şirin, en sevimli, en şakacı ve en psikopat üyesi boyundan büyük işlere karışan eşim canım A.Y.F.E.R bu gün doğdu.

gelecek olan arkadaşlar yarın pizzacıda ufak bir pasta keseceğiz.

unutmadan bana olan kızgınlığınızı sakın ayferden çıkarmayın

canım kardeşim ayfer iyiki doğdun iyiki seni tanımışız hep bizimle ol seni seviyoruz :rendeer:

ayfer ablacım dogum günün kutlu olsun
umarım hınzır arkadaşlar dilaver abinin cezasını sana kesmezler:queen::queen::queen::queen:

süper... yarın bi de doğumgünü var :flower::thumleft:::biggrinn::haapppy:

İYİ Kİ DOĞDUNNN....

Böyle bir pasta isteriz yarın , sevgili kocasıııı :cherry:

motosiklet-3.jpg
[/QUOTE]

Son düzenleme:
ayer abla valla topigi şimdi gördüm daha 1-2 saat önce beraberdik bilmiodum yav:pr::pr::pr::pr::pr: dogum günün kutlu olsun abla, sevdiklerinle beraber daha nice senelere inşallah...

nice senelere ayfer abla. doğum günün kutlu olsun::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::

İyiki doğdun Ayfer abla sen olmasan Dilaver abi hiç çekilmez yaa:cherry:

İyiki doğdun Ayfer hmn nice senelere

arkadaşlar ocak 2 diyorum başka bişi demiyorum yani :)
anladınız siz onu :queen::queen::queen:

bugün pasta çekicez inşallah.. Dilaver öle dedi :) Pizza ya gelenlere duyrulurrr

vay vay vay ayfer bacu hepi bört dey kız :p janım iyiki doğdun.Herifin ve tüm sevdiklerinle nıce uzun sağlıklı kazasız belasız ve cezasız mutlu günlere.
NOT: ARKADAŞLAR BENIM ÇEKIMIM VAR BUGUN AMA ÇEKIMDEN CIKAR CIKMAZ GELICEM INSALLAH YETISEBILIRIM YANLIZ ADRESI BILMIYORUM.ADRES İÇİN ARAYACAGIM SIZLERI AYFER BANA PASTA AYIR:queen::queen:

GKN

canım benim, doğum günün kutlu mutlu olsun, umarum cbr ına kavuşursun bir an önce :wiinkk:
allah eşinle ailenle ve sevdiklerinle uzun uzun mutlu huzurlu yıllar nasip etsin :)

canım iyiki dogdunnnnn...::biggrinn::biggrinn::biggrinn:
na varsa yaşamak istediğin bu hayatta ne varsa hayalini kurdugun hepsi ve çok daha fazlası senin olsun.....
mutluluk ve başarı huzuruda yanlarına katıp hayat boyu peşini ırakmasın inşallah :rendeer:

nice senelere balım :joker:::pembe::::sefereee::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim:: :rendeer:

ayferimm iyiki dogdun dogum gününu en içten dileklerimle kutluyorum gelemedim ama telafi edicem :D bu arada dilaver abimin d.günü ne zman hediyesi hazırda ((((((((((((:)

nice mutlu huzurlu yılar dilerim

dogum günün kutlu olsun ablacım nice mutlu huzurlu senelere..::jester::::152::

mt'nin ufak tefek ama kocanına karsı en dominant eşi:p

dogungunun kutlu olsun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar