- Konu Yazar
Öncelikle selamlar ben bi scooter almayı düşünüyorum ama scooter piyasası konusunda yeterli bilgiye sahip değilim. Kısa bir araştırma yaptım ve bir kaç marka belirledim bunlar:
1- Honda Beat -- Sebep kalitesi
2- Piaggio Fly 100 -- Sebep kaliteli olduğu söyleniyor ve görünümü
3- Agility 125 -- Sebep kaliteli olduğu söyleniyor ve gücü görünümde çok önemli ama ne yalan söyleyim görüntüsünü hiç beğenmedim
4- Suzuki AN 125 -- yoğun istek üzerine
Yazdım iyi hoş ama bi motor almak beni maddi açıdan çok zorlayacak öğrenciyim ve aynı zamanda çalışıyorum eğer scooter alırsam %100 taksit yaptırırım yapıyolar mı tam bir bilgim yok ama... ve bu iş için aylık 300 lira ayırabilirim... Bütün bunları göz önüne alınca siz hangisini önerirsiniz fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar fiyatta paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
1- Honda Beat -- Sebep kalitesi
2- Piaggio Fly 100 -- Sebep kaliteli olduğu söyleniyor ve görünümü
3- Agility 125 -- Sebep kaliteli olduğu söyleniyor ve gücü görünümde çok önemli ama ne yalan söyleyim görüntüsünü hiç beğenmedim
4- Suzuki AN 125 -- yoğun istek üzerine
Yazdım iyi hoş ama bi motor almak beni maddi açıdan çok zorlayacak öğrenciyim ve aynı zamanda çalışıyorum eğer scooter alırsam %100 taksit yaptırırım yapıyolar mı tam bir bilgim yok ama... ve bu iş için aylık 300 lira ayırabilirim... Bütün bunları göz önüne alınca siz hangisini önerirsiniz fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar fiyatta paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
Son düzenleme: