- Konu Yazar
Eski motorumla anılarımı depreştirdin şimdi:salut:boyama filan değil.Orijinal.abi cantları sen mi boyadın hani ilk başlarda bembeyazdı sonradan biraz kararmış ta!...
Eski motorumla anılarımı depreştirdin şimdi:salut:boyama filan değil.Orijinal.abi cantları sen mi boyadın hani ilk başlarda bembeyazdı sonradan biraz kararmış ta!...
13.500 km oldu.Gayet iyi.botların kalite sanırım 8)
Teşekkür ederim.güzel gezi olmuş biraz geç gördük ama tekerine sağlık.:rendeer:
Eleştirilmek kadar güzel birşey yok.Ben burada kimseye edebiyat yaptı demedim.Bu gezi benim,cümleler de benim.Bir dahakine köfteli,biralı,vapurlu filan,bol geyikli cümleler ile süslerim.:cat:Edebiyat yapmaya gerek yok işte resimler demişsiniz.:silent:yani sitede gezdiği yerleri alt yazılarla açıklayıp yazan arkadaşlarımız EDEBİYATMI YAPMIŞ OLUYOR?:farao:Yaptığımız gezi raporlarında alt yazılar geziye ayrı bir güzellik katıyor mesela gezdiğiniz yerler nereler?belli değil nasıl gidilir belli değil?ahiret sorusu gibi demeyin gezi raporları böyle alt yazısız olmaz:wiinkk::farao:
mukemmel gezı olmus hersey ortada...
İlginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar.KIYIKÖY... çok isteyipte bir türlü göremediğim yer , sanırım :silent: manastır orda bildiğim kadarı ile... birgün bana da kısmet olur umarım diyerek paylaşımına teşekkür ediyorum :cat:
Edebiyat yapmaya gerek yok işte resimler demişsiniz.:silent:yani sitede gezdiği yerleri alt yazılarla açıklayıp yazan arkadaşlarımız EDEBİYATMI YAPMIŞ OLUYOR?:farao:Yaptığımız gezi raporlarında alt yazılar geziye ayrı bir güzellik katıyor mesela gezdiğiniz yerler nereler?belli değil nasıl gidilir belli değil?ahiret sorusu gibi demeyin gezi raporları böyle alt yazısız olmaz:wiinkk::farao:
Eleştirilmek kadar güzel birşey yok.Ben burada kimseye edebiyat yaptı demedim.Bu gezi benim,cümleler de benim.Bir dahakine köfteli,biralı,vapurlu filan,bol geyikli cümleler ile süslerim.:cat: