Sadece seyirlik,bol fotoğraf,hiç yazı yok....

ilk msj ın tarihine bakmadan , sanırım makina 1 yıl geri tarihli diye düşündüm, sonra ilk yorumdaki tarihi qorunce, normal olduğunu farkettim.

o zmn için qercekten qüzelmiş , ve halen öyle :=)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha nicelerini keyifle yapmak nasip olur umarım

teknoali,lucas,asfaltmeleği,jackaan;
çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Edebiyat yapmaya gerek yok işte resimler demişsiniz.:silent:yani sitede gezdiği yerleri alt yazılarla açıklayıp yazan arkadaşlarımız EDEBİYATMI YAPMIŞ OLUYOR?:farao:Yaptığımız gezi raporlarında alt yazılar geziye ayrı bir güzellik katıyor mesela gezdiğiniz yerler nereler?belli değil nasıl gidilir belli değil?ahiret sorusu gibi demeyin gezi raporları böyle alt yazısız olmaz:wiinkk::farao:

Edebiyat yapmaya gerek yok işte resimler demişsiniz.:silent:yani sitede gezdiği yerleri alt yazılarla açıklayıp yazan arkadaşlarımız EDEBİYATMI YAPMIŞ OLUYOR?:farao:Yaptığımız gezi raporlarında alt yazılar geziye ayrı bir güzellik katıyor mesela gezdiğiniz yerler nereler?belli değil nasıl gidilir belli değil?ahiret sorusu gibi demeyin gezi raporları böyle alt yazısız olmaz:wiinkk::farao:
Eleştirilmek kadar güzel birşey yok.Ben burada kimseye edebiyat yaptı demedim.Bu gezi benim,cümleler de benim.Bir dahakine köfteli,biralı,vapurlu filan,bol geyikli cümleler ile süslerim.:cat:

KIYIKÖY... çok isteyipte bir türlü göremediğim yer , sanırım :silent: manastır orda bildiğim kadarı ile... birgün bana da kısmet olur umarım diyerek paylaşımına teşekkür ediyorum :cat:

jr.

ohh walla gözüm cbf ye, yola ve manzaraya doydu..super resimner.

Eleştirilmek kadar güzel birşey yok.Ben burada kimseye edebiyat yaptı demedim.Bu gezi benim,cümleler de benim.Bir dahakine köfteli,biralı,vapurlu filan,bol geyikli cümleler ile süslerim.:cat:

arkadaşlar öyle bi yazmışsınız ki sanki edebiyat yapmak kötü, ayıp bişeymiş gibi anlaşılıyo :)

güzel gezi bu arada, teşekkürler..:cat:

Resimlerden anlıyacagımız üzere burası kıyıköy.. balkaya ve Sarayın İlerileri.. Dağlar Tepeler:) Bİzde Gezdik Buraları havalar daha ılımanken.. fakat bakıyorum ki karlar yağmış artık havalar sogudu tabi. neticede Güzel bir GEzi Olmuş.. GEziye Çıkmak İstiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar