bunlarda benim koleksiyonum...el emeği,göz nuru...

şuan ki dükkanımda zaten yok maalesef...

yer imkanım kısıtlı,aslında duvara monte edilecek,cam raflı ve cam kapısı olan bir dolap gibi birşy arıyorum ama bulamıyorum...

eski müşterilerimin çoğu soruyor,hatta sırf arabalar sayesinde devamlı müşteriler bile kazandım:)

herkesin beğendiğine çok sevindim... birde yakından görseniz, hemen kaçırırsınız demek....:queen:

Ayberk kardeşim çok yamansın vallahi mükemmel bir koleksiyon. :cat: Hepsi güzel ama Land Rover, ww ve tekne bir harika yakından görmek isterdim doğrusu..Emeğine sağlık..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla çok güzel şeyler... elinize sağlık. hepsine gülümseyerek zevk alarak baktım.

eline sağlık badi koymak istersen benim evde yer var hıhıhıhıhıhıh

Ayberk kardeşim çok yamansın vallahi mükemmel bir koleksiyon. :cat: Hepsi güzel ama Land Rover, ww ve tekne bir harika yakından görmek isterdim doğrusu..Emeğine sağlık..

teşekkürler...

istediğiniz modellerin yakından çekimleri yok...

sanırım bir ara hepsini çıkartıp,teker teker fotoğraflarını çekmem gerekecek...

valla çok güzel şeyler... elinize sağlık. hepsine gülümseyerek zevk alarak baktım.

eğer zevk aldıysanız,gülerek mutlu olduysanız....

benim için en büyük hediyedir... ne mutlu bana...:rendeer:

Son düzenleme:
abi süpersin valla:)

teşekkürler....

esasında herşey detaylarda gizli; detayları bir görseniz,inceleseniz... ''nerden buldun da yaptın'' dersiniz bana... tek bir araba için 2-3 tane araba parçaladım desem yalan olmaz.... hatta sırf,koltuğu,jantı,lastikleri,egzostu güzel diye araba alır parçalarım... çerden çöpten parça çıkartırım... şemsiye tellerinden rollbar ve rollcage yaparım... bende bitmez yani....

dedimya; herşey detaylarda gizli...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harbiden bnde hayrann kaldımm vallaa helall olsunn ya

tebrikler gerçekten güzel modifiye etmişsin arabaları, eline sağlık :)

O kazalı olan da çok iyi fikir, çok hoşuma gitti :)

Moderatör
Köfte 5 lira mı :) Hepsi birbirinden güzel, zevkli bi hobi :) Emeğinize sağlık.

ayberk süpersin yakından bakıcam dükkanda duruyo galiba bi gün yolumu düşürüp
gelecem . ..:cat:

şuan ki dükkanımda zaten yok maalesef...

yer imkanım kısıtlı,aslında duvara monte edilecek,cam raflı ve cam kapısı olan bir dolap gibi birşy arıyorum ama bulamıyorum...

eski müşterilerimin çoğu soruyor,hatta sırf arabalar sayesinde devamlı müşteriler bile kazandım:)

herkesin beğendiğine çok sevindim... birde yakından görseniz, hemen kaçırırsınız demek....:queen:

Bilgisayar rfirmalarında laptop teşhir için camdan gümüşlük benzeri dolaplar var. Ben onlardan alıp içine koymayı düşünüyorum. Ama neren temin edilir bilmiyorum :) Sende bir araştır istersen. Bunun dışında koleksiyonun çok güzel. :)

Mersin İl Temsilcisi
ayberk abi, sen bu sitedeki farklı ve güzel renklerden birisin desem ne anlarsın ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar