o zamanda fazla özelleşmiş olmuyormu :silent: ama dediğin doğru senin t-shirtünü başkası giydiğini varsayarsak o zaman kan grubu tutmayacak :mrgreen:
ya bide yanlış kan pompalarlar maazallah..
Sevgili Adana MTci Abiler arkadaşlar,
Bu aksam itibari ile yola çıkıp bayram tatili için Adapazarına gidiyorum; 9 gün oralardayım, ayın 15i sabahı tekrar doyduğum topraklara geri döneceğim.
Memleketten beklerler diye ne bullduysam aldım Portakal Limon Mandalin nar ekşisi Şalgam vs. vs. Aynı şekilde sizinde bi isteğiniz bi arzunuz olursa o taraflardan seve seve getiririm![]()
sana iyi yolculuklar senin ve ailenin bayramını kutlarım. istediklerimizi sıralıyorum. fındık fındık fındık fındık fındık fındıkfındıkfındıkfındıkfındıkvfındık fındıkfındıkfındıkfındıkfındıkfındıkfındıkfındıkvfındıkfındıkfındıkfındıkfındıkfındıkfındık bu kadar yeter.
Arkadaşlar biz bu akşam İstanbul'a yola çıkıyoruz. Bayramda ve sonrasındaki idari izinde de oradayız. Belki internete giremeyebilirim. O nedenle hepinizin bayramını içtenlikle kutlarım. İstanbul'dan bir isteği olan varsa bana telefon açsın. Hani şöyle Bebek'ten badem ezmesi, Çengelköy'den hıyar, Kanlıca'dan yoğurt ya da Kızıltoprak'tan motosiklet ve aksesuarları gibi...
Unutmuşum... Bakırköy Nimet Abla'dan milli piyango bileti isteyen var mı?
badem ezmesi güzel olabilir. hıyar istemezük buradada çoktur. sizlere iyi ylculuklar diliyorum.
Bana çıkarsa herkese birer motor... Bir de karavan... Grubun malı olaraktan...))) yahu yine hayaller başladı. :mrgreen:
sakın unutayım deme bu yazdıklarını. zaten belge burada unutsan da biz hatırlatırız sana.
:queen: :queen: halukcum istersen ana adı baba adı vs vs...ekleyelim:queen: ne dersin![]()
tabi kardeşim hangi haluk? bir sürü haluk var ortada ben anne kızlık soyadıda istiyom.