[Adana - MT]

1. Gürsel : 10 numara
2. Mustafa Abi : 10 numara
3. Haluk : 12 numara

sizden ricam bu listeyi güncelleyelim.

günaydın hayırlı işler abilerim

ben 6nın yazısını 4 e uyguladığımızda çok hoş olacağı taraftarıyım :)

Bu arada Cemalpaşa Mah. muhtarlığına adayım İso, onu da oylayalım.

Saygılar

Öncelikle GÜNAYDIN :rendeer:
sonra dün akşam mekan için adaşım muzaffere ve abisine teşekkür ederiz :rendeer:
ondan sonrada katılan ve yiyeceklerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydınnnn,ben geldim.hepinize hayırlı,bol kazançlı bir gün diliyorum.
bence 13 ön/10 arka desen olsun.

dün akşamki mekan harikaydı.değerli gayretlerinden dolayı MUZAFFER arkadaşımıza teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Güneyin sıcak ilinin sıcak insanları, hepinize günaydın diyorum :)
Güzel birgün. Umarım herşey gönlünüzce olur...

Haluk abi, kanatlar konusunda seninle hemfikirim (no:12)

Oyum ::153::
10 ve 13 numaraya ::alkiis::. yanlız 13 numaranın sırt kısmına 12 numaranın yazısı ilave edilsin ::shake2::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın,Adana Mt herkese hayırlı işler bol kazançlar,
Dün akşam için Sevgili Muzaffer abimize ve abisine mekan, misafirperverlik ve ikram için teşekkürler.Pasta börek ve çörekte te emeği geçen Mt nin çiçeklerine ayrıca teşekkür ederiz.

Ben oy vermiyorum şimdilik,Tişörtler için burdan bişey yapamıyorum akşam eve gidince değişik tasarımlar ve grafiklerle yeniden şekillendirip sunacağım,bu arada tişörtler uzun kollumu olacak kısamı yoksa hem uzun hem kısamı olacak,

Günaydın herkese... Muzaffer hocam ve abisine çok teşekkür ederim. Bence mekan sorunu diye bişey kalmadı.

Tişört için benim oyum 12 numara ile 10 numara. İkisi arasında seçim yapamadım.

muzaffer abiye mekan için çok teşekkür ederiz. en azından bizim diyebileceğimiz bir yerimiz oldu.

Dünkü toplantıyı organize eden ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...

Yapılan kekleri yanmışta olsa yediğim için kendi kendimede teşekkür ederimm...:p

Bu arada Cemalpaşa Mah. muhtarlığına adayım İso, onu da oylayalım.

Saygılar

Abi seni yüreğir kaymakamı yapacam,arabanıda siyaha boyarız bide önüne filama taktıkmı...

Bitti gitti...

Yalnız korumaları muzaffer abi ayarlıyor...:cherry:

Dünkü toplantıyı organize eden ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...

Yapılan kekleri yanmışta olsa yediğim için kendi kendimede teşekkür ederimm...:p

Abi seni yüreğir kaymakamı yapacam,arabanıda siyaha boyarız bide önüne filama taktıkmı...

Bitti gitti...

Sen eğer o güzelim kekleri böyle karalarsan bundan sonra kimse kek yapmaz ::secreet:
istediğin koruma olsun :cherry: ferda yengeme danışda korumaların cinsiyetlerini belirleyelim ::koop::

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
yusuf seni ve örnekleri hem pazar gezisine hemde dün akşamki toplanyıya bekledik.nerelerdesin?

Sen eğer o güzelim kekleri böyle karalarsan bundan sonra kimse kek yapmaz ::secreet:
istediğin koruma olsun :cherry: ferda yengeme danışda korumaların cinsiyetlerini belirleyelim ::koop::

sana safiye abla onay vemiş olabilir ama ben onay vermiyorum korumalı mont diye bişe var alsın giysin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oylama için başkan seçelim,hadi kim başkan olacak onu oylayalım,oyluyoruz oyluyoruz oylanmıyor bende oynamıyorum,

Yeni bir arkadaşımız katılacak daha önceden buraya üye ismi Kenan DUYULER MOTIRI yz1000 klüple gidiyormuş gezilere bundan sonra bize katılacak ben tanıyorum müleyim bir arkadaşımız her topluma uyan ayak uydurabilen tabi ona kuyruk muhabbetinden bahsetmedim ürkmesin diye:pbayramdan sonra tanıştırırım,

yusuf seni ve örnekleri hem pazar gezisine hemde dün akşamki toplanyıya bekledik.nerelerdesin?

Abi ani bir kararla cumartesi akşamı ist. uçtum ordan konyaya geçtim panik içinde geçti günlerim pc mi götüremediğim için int. giremedim. Pazar günü için çok , çok özür dilerim. Anca fırsat bulup foruma girebildim. Abi eğer iş yerime gele bilirseniz hem uzun , uzun konuşuruz. Hemde size bizim çalıştığımız kumaşları ve çalıştığım firmalardan teklif alırım.

Eveeeeet, yusuf seni hem Mola tesislerine hemde toplantıya bekledik :silent:

abi sizi beklettiğim için çok özür dilerim ama ist. ve konyaya motor bakmaya gittim ama güvendiğim dağlara kar yağdı arkama bakarak geri geldim :(

Son düzenleme:

Bitti gitti...

Allah razı olsun, ama ufak bir sorun var;
Kaymakam atanandır, bize seçilen lazım. Bkz. muhtar, belediye başkanı, millet vekili, vs ....

Korumaya gelince, Allah korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar