çukurova motokrostan klf 700arazi testi.

slm

kadir ustam anlaşılan az olmanın tadını çıkartmışsınız epeyce

kenelere dikkat bunu bende beğendim tarzım değil ama beğendim atv yi iyi yeni geziler hepimize..

kadir ustam anlaşılan az olmanın tadını çıkartmışsınız epeyce

gardaş az ve usta ekiple daha kısa zamanda fazla kros ve daha uzun mesafe gidilebiliyor.

kenelere dikkat bunu bende beğendim tarzım değil ama beğendim atv yi iyi yeni geziler hepimize..

sağol gardaş tarzın olmasada denemende yarar var ısrarla tavsiye edilir 1 biskrem versem denermisiniz acaba.:p

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
Ooooo, Kadir abicim yakmışsınız yine ortalığı, abi çok güzel görüntüler. Bir çok yeni deneyimi bizlerle paylaşıyorsunuz teşekkürler. Bu arada 700 lük atv, hemde kawasaki dehşet birşey olsa gerek. Alan arkadaşımıza hayırlı olsun, kazasız sürüşler diliyorum.

abi elinize sağlık. mersin' de gezilerinizi yine keyifle takip ediyorum. inşallah ilerde eskisi gibi bende uygun bir makinayla katılmak istiyorum ama pazarları akşamüstü erken dönerim. ayrıca çok zorlu parkur olursa makinayı sen geçiririrsin:)

İnşallah abi....:p:p:p

kafana göre duayı görünce balıklama atlamışsın gel belki burda bulursun.:)

abi elinize sağlık. mersin' de gezilerinizi yine keyifle takip ediyorum. inşallah ilerde eskisi gibi bende uygun bir makinayla katılmak istiyorum ama pazarları akşamüstü erken dönerim. ayrıca çok zorlu parkur olursa makinayı sen geçiririrsin:)

bak bu hafta sana göre gezi var bekleriz.

Ooooo, Kadir abicim yakmışsınız yine ortalığı, abi çok güzel görüntüler. Bir çok yeni deneyimi bizlerle paylaşıyorsunuz teşekkürler. Bu arada 700 lük atv, hemde kawasaki dehşet birşey olsa gerek. Alan arkadaşımıza hayırlı olsun, kazasız sürüşler diliyorum.

gardaş gerçekten dehşet 1 makina ama 2 tekerin yerini tutmuyor.

Son düzenleme:
cross çok güzel bir eylence olsada iyi bir organizasyon istiyor istanbulda benim çevremde pek o tarz insan yok olsa bende çok seviyorum crossu ama ilerde düşünüyorum seneye falan bir sky team alıp çıtırdan başlamayı..

Her zamanki gibi çok güzel bir kros organizasyonu.Bu güzel fotolar için teşekkürler:cat:.

Gezi ne tarafa Kadir abim?

gardaş 9 oluğa gidilecek bekleriz kızıldağ aladağ arasında 1 yer.

cross çok güzel bir eylence olsada iyi bir organizasyon istiyor istanbulda benim çevremde pek o tarz insan yok olsa bende çok seviyorum crossu ama ilerde düşünüyorum seneye falan bir sky team alıp çıtırdan başlamayı..

gardaş burda ekip ve doğa uygun sen adanaya taşın eniyisi.

Her zamanki gibi çok güzel bir kros organizasyonu.Bu güzel fotolar için teşekkürler:cat:.

sağol gardaş daha iyileri için uğraşıyoruz.

Son düzenleme:
walla yer süper tam krosluk ah bende ucuz bi xlr125 veya xt125 bulsamda dağlara tırmanmaya başlasam

Kadir abi gezimiz gerçekten güzel oldu inşallah bu haftada hızlı ve güzel geçer...

................................................................:cat:Alican Honda Crf450X Adana

wheelieanimation.gif
[/URL]

Son düzenleme:
walla yer süper tam krosluk ah bende ucuz bi xlr125 veya xt125 bulsamda dağlara tırmanmaya başlasam

gardaş o saydıklarına gücün yetmiyor ise daha güçlü ve hesaplı makinalar var ramzey 200 veya kanuni 250 gibi tavsiye edilir.:cat:

Kadir abi gezimiz gerçekten güzel oldu inşallah bu haftada hızlı ve güzel geçer...

................................................................:cat:Alican Honda Crf450X Adana

wheelieanimation.gif
[/URL]

olacak inşallah kafanı yorma.

Son düzenleme:
Elinize sağlık güzel bir gezi olmuş, bir gün tarz değiştirirsem sanırım cross alıcam :)

Şu an cruserda memnunum ama dediğim gibi değişme kararı alırsam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar