Merhabalar Arkadaşlar... Aranıza Yeni Katıldım.. 2 ay önce mondial mct ile motor dünyasına giriş yaptım ilk motorum ve başlangıc için iyi olduğunu düşünüyorum daha önce hiç motorum olmadığından ceşitli tecrübesizliklerden kaynaklanan aksıklarla karşılaştm ayaklık acıkken motoru calıstırmayı denemek.. el stop tuşu kapalıyken motoru calıstırmayı denemek.. jiglesiz çalıştırmayı denemek.. jigle ile aynı anda gaz vermek

gibi şeylerden 2 defa akü bitirdim olayıda kavradık artık

yanlız benimde kafama takılan sorular var...
-kuru akü diye bişeyler varmış.. motorumun aküsü cok cabuk bitiyo kuru akülerden alsam sorun çözülürümü
-motoru aldığımda motor 6 aydan beri yatıyodu alır almaz buji ve yağını değiştirdim motor 170 km de 50 ytl lik yakıt yaktı 2 ay kullandıktan sonra yakıt 251 km de 35 ytl ye düştü şuanki yakıt sarfiyatı sizce normalmidir ?
-Birde Diyer konu hız sorunu motora enson 2 kişi bindiğimizde toplam ağırlığımız 175 kilo olmuştu ve en fazla yapabildğimiz hız 120 km oldu biliyorum bu motorlar gezi motoru performans motoru değil ama yeri geliyo hız hayat kurtarıyo sollamalarda cok önemli motor camiyasında yeni olduğum için bilgim yok. bu hız normalmidir ?
-Diyer bi sorumsa Castrol Racing yağ kullanmamı tavsiye etti bir arkadaşım bunun motorum için bir artısı veya bir eksisi olurmu ?