BBRR' Alıntı:gaffar motor tecrüben ne ben çok merak ettim hayatında kaç motora bindin bu görüşleri yazabilmek için ben ss dahil her motoru kullandım ...başlangıç işi tamamen cesaret ve eğitim işidir bunu örneklerle kanıtladım amerikada trafik polisleri bizde jandarma ve motorlu polisler aynı eğitimle 1000 cc üzerinde motorları kullanıyorlar...atmasyon bilgi çok kolay ...bak ben o yazıyı hazırlarken araştırmalar yaptım trafik polisleriyle konu hakkında konuşmak için trafik büro amirliğine jandarma komutanlığına gittim ....enduro modeller oturuş kullanım vede kıvraklık bakımından copper lardan çok daha rahat kullanılır ...uzun zaman enduro kullanmış biri olarak bunu diyorum ....senin deneyim ne kadar ve hangi motorlara bindin
Sevgili BBrr, ben 1 yıllık motorcuyum çok iyi sürücü olduğum söylenemez. Eğitimlerle ve bu tip sitelerle kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Kısmetse yarın Fazer FZ6 alıyorum. Umarım benim için hayırlı olur.
Sizin tecrübeli bir sürücü olduğunuzun farkındayım. Söylediklerinizin büyük ksmında haklılık payınız da mutlaka vardır. Ama ben ilk cümleye "Başlangıç cc si aldatmacası" na fena takıldım. Gerçekten bu kadar emek sarfettiyseniz sizi canı gönülden kutlarım. Bu ilk cümle bence bu emeği gölgede bırakıyor. Çünkü yanlış anlamaya ve yanlış yönlenmeye açık bir cümle. Sanırım sorunumuz ne söylendiğinden çok nasıl söylendiği. Umarım bana kırılmamışsındır ve saygısızlık yaptığımı düşünmemişindir. Kazara böyle bir densizlik yapmışsam beni bağışlayın. Ben muhalefet yaparak konunun irdelenmesine katkıda bulunduğumu düşünüyorum. Umarım herkes kendisi için en doğru ve hayırlı olanı yapar.
Aslında sizinle şahsen tanışıp muhabbet etmek isterim.
Saygılarımla,
Ali