Yamaha'dan giyilebilir motorsiklet - Deus Ex Machina

Çok ilginç bir çalışma gerçekten.Kimbilir belki de motosikletin geleceği böyle birşey olacak.Neden olmasın :)

Öyle bir şey olursa onun adı artık motosiklet olmaz.

Bu güzel bir buluş....
Ama
motosiklet değil....

Bacaklarımın arasında hissetmediğim ve ellerimle kumanda etmediğim bir şeye motosiklet demem.
Tabii bacaklarımın arasında hissettiğim ve ellerimle kumanda ettiğim herşeye de motosiklet demem.:)

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

peki artçı nereye binecek, eşek gibi sırtındamı taşıyacak :cherry:

Artçı içinde adamın sırtına sırt çantası yaparlar .

Adamlar aşmış daha ne denebilirki?:silent:ROBOCOP,TERMİNATÖR hatta BLADE bile gerçek olucak yakında:cherry:BLADE vampir değilmiydi :silent::p

Bu Ne Abı Boyle Ya Motor Dedıgın Hıssettırmelı Kendını Kadın Gıbı Ruzgar Gıbı Denıze Gırdıgın Zamankı Gıbı Hıssettırmelı Kendını
Bunda Neye Bındıgını Anlamaz ınsan Senmı Ona Bınıyosun Omu Sana Bınıo...

mrb ya ben yenıyımde soyle bı bakınıyodm senın konulara bıraz baktım ne kadar aktıfsın helal olsun bız daha kımselye okadar muhabbetı kuramadık off neyse ıyı aksamlar

Son düzenleme:
bu amerikalılarda çok geri kalmış be birader. bizim tornet daha iyidir bu deusex machinasından. olmamış ceyk, okuyosan kusura bakma.

Malum biz de kasis çukur tümsek gibi şeyler çok suratını çarpıverirsin sürekli bununla :p hem benim gibi XXL bedenler içinde üretimi az yaparlar açıkta kalırız :) İşin şakası sadece proje değil mi bu?

Bununla kaza yaptığını düşünemiyorum. Motoru yan yatırıp kaçamazsında konserve kutusuna dönersin mazallah.

Herşeye ragmen ben beğendim Batman vari bir şekilde dolaşacaksın ortalıkta :D

Duruş pozisyonu çok rahatsız bir pozisyon insanı yorar diye düşünüyorum.

Birde ışıklarda durmaya gelmez malum altına tayt giydirmişler adamın :p

sırff adrenalin yaaaa nisem bidaha hiç inmem heralde :D :cat: paylaşım için saol emeğine sağlık :cat:

Jake Loniak isimli bu öğrencinin tasarımının çalıntı olduğu bariz ortada, arkadaş görmüş bizim mahalledeki mobilet üzerine yatarak superman misali motor kullanan tipleri oturmuş böyle bişey tasarlamış.

esp

Abı o değıl de bu aletın nası yattığını göstermışler ıyı hoş da nası gerı kalkıo ben onu anlamadım :p

uzerıne delı paralar vermelerı lazım bu ırenc seyı alıp kullanmam ıcın ayrıca elektrikle calısan bır motor nasıl 3 sanıyede 100u vurur anlamam amerıkalılar ne ıcat edıceklerını sasırmıs bence uzaya gıdıyolar ama hala bos seylerle urasıyolar ne mutlu turkum dıyıp mobiletlerı cıft motor yapıp yatarak kullananlara:farao:

far yok, sinyal yok, plakayi afedersiniz neremize takacaz?, kazada ilk vuracagimiz yer kafamiz koc gibi toslaya toslaya gezecez yani, yagmurda camurda direkt yuzustu su birikintisinden gecmek cok sacma, alet sadece dezavantaj ve asla kullanilamayacagi belli, ama kullanilan enerji kaynagi sahane! buna kafa yorcaklarina o enerji kaynagini normal motorlara uygulasinlar yaww!!

mazallah arkadan bırı carpsa supermen gıbı ucar ınsan bunular yaw bu arada yapan kişi bile daha test etmemıs yaw canlı goruntusu yok mu kı gorelım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar