arkadaşım bu konuyu ben acaktım neden sen açtın

)
burası latife bu topik gerçekten iyi bir girişim bence fakat bu apartı yani resmini verdiğin malzemenin takılacağı motorlar SS makineler olduğu için herkez yorum yapmış benim depo arkada,yanda vs...
yanda veya arkadaysa ss alıcaksın kesin çözersin olayı :cat:
bu girişiminden dolayı arkadaşı tebrik ediyorum fakat eksikleride yok değil(ki) ben bu olayı 1-2 senedir araştırıyorum döküm bile aklıma geldi ama pahalı olduğudan:queen: vazgeçtim,ik once bu malı 50 YTL
Bursa / Osmangazi'de yapan biri varki eminim tek kişi odur ve senin resmini verdiğin ilan ZONGULDAK dadır ve BURSA dan aldığına eminim

bu resimdeki malzeme senin resimdekinin aynısı fakat dikkatli bakarsan içlerinden birinde daha fazla delik ve toleransları olduğunu göreceksin bu malzeme çoğu motora(deposu önde olan )kanımca olur:cat:
fakat fiyat konusunda hemfikiriz bu malzeme taş çatlasın 4mm kalınlığında ve lazer kesimle kesilmiş(kesinlikle CNC değil) ve NC makinlarda 2 bükümden sonra elekro statik boyaa hooop bitti :rendeer:
kısacası pahalı fiyat 50 YTL bunu indirmek arkadaş çevresiyle olur ve sen bunba girişim yapmışsın bravo sana::coool::
SONUÇ:fiyatı indirebilirsen ben alırım yardım gerekirse eski çalıştığım yerde lazer ve NC büküm makinaları vardı arkadaşlar duruyosa hala

yardım ederim bende 600F honda var ve bursadaki adam benim makina için örnek alıpda yaptı malı herşeye uyması imkansız SS ler bunu daha fazla yapar bence bursadakide sadece SS ler için demiş zaten ilanda