kaza anında ( özellikle erkek sürücüler)

Yürekçe çok önemli bir konuya değinmiş.
Gerçekten de kaza anında böyle bir risk çok yüksektir.
Hatta şöyle söyleyeyim. Eğer yakınınızda büyük kaza geçiren biri varsa bilirsiniz.
O kadar şiddetli çarparsınız ki vurarak bile yamultamadığınız motosiklet deposu çarpılan yerden yamulur...

Internette araştırma yaparsanız kaza yüzünden testislerinde büyük sorunlar meydana gelmiş bir çok insan bulabilirsiniz.

eskiden kıskançtezgahtar isimli bir üyemiz vardı,bu yüzden çocuğunun olamayacığını filan belirtmişti:pale:

bencede arkadaşlar ayağa kalkmak iyi bundan iki sene önce biz halı sahada mac ederken ana yolda hemen yanında arkadaşım motoruyla süratlı gidiordu ve bi araba yola girdi dönmek istedi cocuk durduramadı motoru motora yaslandı kendini yani egildi falan motor yan yattı cocuk arabanın altında kaldı öldü :silent: :pale: allah rahmet eylesin ... o yüzden babam bna motor almak istemiodu

arkadaşlar güzel bir konu açmışlar..
fakat birşeyi atlamışlar sanırım.. ayağa kalktıktan ve (muhtemelen) havalandıktan sonra cenin pozisyonu almaya bakın... tabii tüm korumalarınız yerindeyse! Insanın en güvenli ve sağlam pozisyonudur bu. ve yere düşüşte kask + diğer koruyucular en dışta kalacağından mümkün olan en az hasarla atlatırsınız kazayı..

yinede temennimiz Allah kimseye bu durumları deneyimleme imkanı vermesin, vucudunuz asfalt görmesin!

=======================

Birde testis konusu açılmışken size ilginç bir araştırmadan bahsediim:

Avrupa genelinde yapılan bir araştırmaya göre yoğun bakımdan çıkan erkek hastaların ilk önce (bilinçsizlik haliyle) vucutlarının hangi bölgesini kontrol ettikleri araştırılmış.. Avrupa genelinde erkeklerin çok büyük çoğunluğu önce kafasını kontrol ederken italya ve türkiye'de büyük çoğunluk önce testislerini kontrol ediyormuş.. :mrgreen:

-Testis önemli aga, korumak lazım! :p

Ben fakültenin yalancısıyım.. :bounce:

Son düzenleme:
Geçen sene bir arkadaş, kimdi hatırlamıyorum, bir kazasından sonra depoda tam orada meydana gelen eziğin sebebinin ne olduğunu hatırlamadığını yazmıştı. Birkaç kez de servisteki kazalı motorlarda gördüm depo eziklerini. İnsanın içi parçalanıyor:bounce:

Ha galiba Ertech idi...

[COLOR="Red"' Alıntı:
NoVaRiX[/COLOR];1334887]arkadaşlar güzel bir konu açmışlar..
fakat birşeyi atlamışlar sanırım.. ayağa kalktıktan ve (muhtemelen) havalandıktan sonra cenin pozisyonu almaya bakın... tabii tüm korumalarınız yerindeyse! Insanın en güvenli ve sağlam pozisyonudur bu. ve yere düşüşte kask + diğer koruyucular en dışta kalacağından mümkün olan en az hasarla atlatırsınız kazayı..

yinede temennimiz Allah kimseye bu durumları deneyimleme imkanı vermesin, vucudunuz asfalt görmesin!

Yukarıda ki açıklamamda bu bahsettiğin konuyu irdelemeye çalışmıştım. Senin ki daha açıklayıcı oldu teşekkürler:cat::cat::rendeer:

Evet naapmiiicçek mişiiz???..Motora abamiçekmişiz... Yoksa scrotumlar( Tıp dilinde testis dimek miş ) Tavada yumurta... Faydalı bir bilgiyi paylaşmanızdan dolayı tebrik ederim..

bence forumda açılan son zamanların en faydalı topiclerinden:)

her zaman bu şekilde olsa keşke:rendeer:

Super sport kullanan arkadaşlar daha iyi bilir...Oturduğunuz sele tutuşacak gibi olur bazen.Bu da sperm sayınızın düşmesine ve ileride çocuk sahibi olmanıza engel olur.Eski motorcular bunu çok iyi bilir ve motorlarını bir yaşa gelince hemen satarlar.Bu başlık altında bunu da bilesiniz istedim.Zaten Enciclopedia larousso de la 'haya' adlı makalede bunlarla ilgili tüm bilgiler mevcuttur.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Geçen sene bir arkadaş, kimdi hatırlamıyorum, bir kazasından sonra depoda tam orada meydana gelen eziğin sebebinin ne olduğunu hatırlamadığını yazmıştı. Birkaç kez de servisteki kazalı motorlarda gördüm depo eziklerini. İnsanın içi parçalanıyor:bounce:

Ha galiba Ertech idi...

yerdin mi, övdün mü anlayamadım. :bounce:
depodelici ertech :queen::queen:
ya da sahanda ertech :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla benzer bi hikayeyi eski çalıştığım şirkette bir amirim de anlatmıştı. hadım oluyordum aman dikkat et diye. unutmuş gitmiştim. hatırlatma için sağol :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Çok önemli bir konu, hiç kaza yapmasanız bile uzun süre binenlerde selenin dolayısıyla testislerin ısınması durumunda kısır kalma durumu bile oluşabiliyormuş. :cyclopsan

Bekar arkadaşlar motorları satıyoruz, idealimizdeki çocuk sayısına ulaşınca tekrar alıyoruz. :p

Testis korumalı pantalonlar pek yok gibi, Kendin Yap olayına girip iç çamaşırlara koruma uydurmak gerek, orta sertlikte süngeri iç çamaşırında malum bölgeye dikmek gibi, avantajı yanında dezavantajı da olabilir tabi ama sağlık işte katlanacağız. :)

Konu cok ilgimi cekti ve gercektende kacınılmaz bir olayın önceden bilinc altına alınabilmesi için çok guzel acıklamalar okudum. Tecrübe ve bilgilerini paylasan tüm arkadaslara çok tesekkur ederim. Bişeyler daha ögrendim..
Kendi tecbubemden de ben bir ornek vereyim...Chopper tarzı motorumla birkac kez yan yattım bunları hasarsız sıyrıksız atlattım. Duserken yaptıgım ilk once carpma siddetini azaltmak icin sadece arka frene asıldım mesafe kısalınca kendimi motoru uzerinden attım...

Belki ben biraz sanslıydım ama bir sonrakini kimse bilemez..Kazasız sürüşler...

Mersin İl Temsilcisi
Konu cok ilgimi cekti ve gercektende kacınılmaz bir olayın önceden bilinc altına alınabilmesi için çok guzel acıklamalar okudum. Tecrübe ve bilgilerini paylasan tüm arkadaslara çok tesekkur ederim. Bişeyler daha ögrendim..
Kendi tecbubemden de ben bir ornek vereyim...Chopper tarzı motorumla birkac kez yan yattım bunları hasarsız sıyrıksız atlattım. Duserken yaptıgım ilk once carpma siddetini azaltmak icin sadece arka frene asıldım mesafe kısalınca kendimi motoru uzerinden attım...

Belki ben biraz sanslıydım ama bir sonrakini kimse bilemez..Kazasız sürüşler...

arkadan araç gelmemesi en büyük şansınmış....:cat:

benzer kaza videolarını bulan varsa buraya ekleyebilir mi?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de Kickbox yaptığım için kuki'm var. Merak edenler için şekli önden ve yandan şöyledir:

kickboxkuki01dm2.jpg

kickboxkuki02qs9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar