Arkadaşlar 2 gün önce (telafuz etmek istemiyorum amma bi uğursuzluktur gidiyor

kendi hatamdan scooterı uçurdum, çalışır vaziyette üstünden inip çok hafif bayır olan biyerde önüne geçip geri geri biraz ittim, amacım kırık olan orta ayaklığının olmamasından dolayı tek ayaklığa yaslayıp bayırda kaymasını engellemekti, geri ittim, gaz elciğinin olduğu yerden yanına geçtim nasıl olduysa elim gaza bi yüklendi ön fireni sıktım arka freni tutamadan motor kendini attı, nası yapıştıysam gaz elciği bile elimde kaldı, hemen 5 metre önümde yol üstüne arkası dödnük park etmiş arabaya çarparak durdu motor, yoksa baya giderdi, kendini atarken yan attı zaten, ön takım dağıldı yani kaporta olarak far camı yan grenajlar filan kırıklar oldu fakat yine ucuz atlattık 3-5 bant böcekle sanki kaza yapmamış gibi duruma getirdim kısa sürede, fakat 1-2 kişinin yardımıyla yerden kaldırırken motoru gördüğümde eyvah dedim yani fakat Allah'tan pek eyvahlık birşey çıkmadı, havada güneşli ve açıktı havaydı, tek oan akü kutup başına giden kablolardan biri ile yine aynı yere bağlı sigorta kablosu kopmuştu, biraz uç açıp taktım motoru çalıştırdım yoluma devam.
Valla bu aralar ucuz atlatıyoruz, şuanda ön kaporta değiştirmeyi gereken bir durum yok biraz bantla düzgün tutturdum birbirine, fakat gelecek günler Allah hem benim hemde hepimizin yardımcısı olsun, geçmiş nerdeyse 5 ayda 5bin km yaptım nerelere gitmedim ne yollardan geçmedim ne çukurlara girmedim ustalıkla kullandıkta bu ara var bi uğursuzluk anlamadım. :cyclopsan