250'lik super moto modeli çok hoşuma gitti.Zaten her zaman diyorum bu klasmanda bazı türlerde büyük bir boşluk vardı.En azından WR 250 X ile enduro kullanmayan adamlar bile enduroya başlayabilirler(Örneğin ben

).Fakat cidden güzel bir fiyat politikası belirlemesi lazım yamahanın.Tutup da bu motora cidden 10.000 lira üstü bir fiyat isteyecekse hiç getirmesin.
(Yukarıdaki bahsi geçen 16.000 liralık etiketi kaale almıyorum.Eğer o fiyattan olacaksa zaten kaç akıllı(!) alacak göreceğiz:cat
Şöyle yurtdışı sitelerinde ufak bir araştırma yaptım da.Bir sitede 2009 R1 fiyatı 12.390$ olarak gözüküyor.Super motor WR 250 X'in 2009 modelinin fiyatı ise 6.190$.Yani hemen hemen R1'in yarı fiyatı gibi.
Ülkemizde R1'in sıfır fiyatı beldeyama'nın sitesinden gördüğüm kadarıyla yaklaşık 30 milyar(29.750 ytl.)Eğerki ülkemizdeki fiyatlandırma da yurtdışı gibi olursa WR 250 X için de şimdiden 15-16 bin ytl'lik bir fiyata kendimizi hazırlasak iyi olacak

ale:
Yukarıdaki oranlama illaki yanlıştır.Ülkemizde büyük motorun vergisi vs fazla olur ama yurtdışındaki 6190$'lık bir motoru da burada 7-8 bin ytl'ye satmazlar.Dolar zaten aldı başını gitti.Off offf

r: