bi bakın OHAA diyeceksiniz

oha demek istiyorum ama o geniş lastiklere değil.bu topic hala ana sayfada görünebiliyor ona,helal olsun valla.at ilgi çeken bi başlık,içerik basit olsada tutuyo.:silent:

+1
ne diyim çok dooru söylüyosun. Ama arkadaş ohaa diceksiniz deyince site ahalisi kırmamış. bi çeşit mesaj top yaptırma topiği olmuş.

Ama lastikler hakkaten OHAAAA:cherry:

(şimdi bende topici tazeled,m ama kusura bakmayın)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya yeter artık bıkmadınız mı ohalamaktan......Ne meraklı milletmişiz ha.....

Oha layınca stresmi atıyoruz ne......al ozaman ooohaaaa.....:queen: :queen: :queen:

valla benimde canım çekti ohaaaaaaaaa :queen: bi terbiyesizlik yapıp çüüşşşş de eklesem acaba

Bunla düz pistte falan gidersin heralde virajı alamaz sanırım.Bide teker patlarsa 2.85 ucarsın :):)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya yeter... motorlar hurdaya çıktı hala ohalıyosunuz..Nazar değdirdiniz....Hem o resimdeki kızın artık torunları var lütfen saygı.......:queen: :queen: :queen:

o hatun o motoru kullansın ben ona direk pilot derim :p her yerde her türlü aleti kullanabilir :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zaten daha önce gönderildi bu fotoğraflar!.yinede sağol!

Konu dışını hor görenlerin bu "OHAAA" hakkındaki görüşleri neler acaba?Ki Ohhaaa gibi kaba bir tabiri ana sayfaya layık görüyorlar. Çok mu faydalı bir konu ki iki güne bir açtığımda bu sapırsaçma konuyu görüyorum.???????:bounce:

ali yine mi sen nerden bulun yaw bu konularıda hortlatın bilmem.
bendede vardı böyle foto dur koyuyum.

Son düzenleme:

asm

Konu hortlamış ama John Deere'ın motosiklet ürettiğini öğrenmiş oldum. (aynı zamanda traktör üreticisi bir firmadır John Deere)

2 resimdeki motor nasıl virajda yatar ki? Nasıl viraj alabilir varmı bilgi dağarcığı geniş olan:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar