şu caracalı seneye geliştirip v motor yapsalar 10 numara olcak
sırf titreşim yuzunden vazgectım caracaldan
Gittiğim serviste 100ytl'ye bulmuştum ama ben öncamla sevmiyorum, yakıştıramıyorum.
Kışında kullanmadığım için sorun olmuyo..
Bu arada bende araştırdım depo dolu kalmalı...
Ayrıca motoru 3-4 günde bir çalıştırdımda mutlaka dik çalıştırmamız gerekiyo, yan ayakta olunca heryer yağlanmazmış, bende çalıştırıp garajda 3-4 tur atıyorum, bu lastik içinde faydalı olacaktır diğer yürüyen aksamlar içinde.
ABİ kafayı yeme keske yapsalardı ama bundan sonra yapmasınlar motorlar elimizde patlar yaaaa :d
arkadaşlar yeri değil ama motorumu paylaşmak istedim kıazmayın amadun fotograflarını çektim bi koyayım
eksozları kendi istegimler daha buyuk yaptım yani deiştirdim :mrgreen:
Caracalstar eksozlar tam istediğim gibi olmuş, nerde taktırdın? kaça mal oldu acaba bizi aydınlatırmısın?
Bende caracalımda bu tarz eksoz istiyorumda.
caracalstar kardeş ben iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli çekmişsin roadstar'ı yakışır...:cat: güzel makina özellikle v'motor'a sahip olması dahada güzel..peki nasıl motosiklet'inden memnunmusun..yakıtı nasıl biraz bizi bilgilendirirsen seviniriz...
Bildiğim kadarıyla lastik ebatı kalınlaşınca performans düşer.
Yere temas eden alan artar çünkü, buda eş zamanlı yakıt tuketimini arttırır.
Bunları iyice araşırıp düşünüp değiştirmek lazım. Görüntü olarak tabiki mükemmel olur.
Birde çatallar genişletmene izin vermeyeceğinden onlarıda değiştirmen gerekecek tam custom olacak yani tabi bunlar hep masraf. Bunları yapacak insanların prof olması lazım cunku dengeyi bozma ihtimali buyuk.
Ayrıca kendi kanaatımca bunda pişip 600cc modele gececeksen bu kadar yatırım yapma derim, satacağın zaman harcamanın yarısını alamayacaksın cünkü.
Zorunlu ihtiyaçlar dışında pek masraf yapmamak lazım derim.
Tabiki motor olayı tamamen kişiseldir, herkes zevkini izlemeli:queen: